عزیز من با تومن نخون ، با تومن تحلیل نده ، ضرر و سودت رو با تومن برآورد نکن ! نوسان دلار ( تتر) ی رو یاد بگیر ، برادر تازه کار من خواهر من ، حد سود و حد فروش وخریدت رو دلاری در نظر بگیر ، سهمت رو از بازار درست بردار ! این اگه قرار باشه بالا بره و پامپ کنه ۱ تومن ۲تومن براش عددی نیست ، درصدی سود میخوره ، سود تتریت رو هم میزاری جیبت ! از سقف قبلیش ۱۵۰ درصد و حتی بیشتر دامپ و ریزش داشته و تثبیت داده وکف سازی کرده دیگه تا کجا میخواد بریزه نهایتاً همون 0.00017 ویا نقطه فاجعهش 0.00014 هست من تو تحلیلهای قبلی کف قیمتی 0.00017 رو یک هفته پیش گفتم خدمتتون تو پروفایلم با تاریخ هست ! و بعدش خیلی سریع برگشت ! بنظرم این دفعه 0.0002180 رو بشکونه بیشتر از ۶۰ درصد در تایم روزانه نسبت به قیمت الان پامپ خواهد داشت ، پر روزی باشید سلامت
بژی مامە فوئاد گول بۆ تێ بینێ بە نرخە کانت سپاس
اینو هزار بار گفتم ب من توهین دادن خودتو خسته نکن اینا هیچی حالیشون نیس
درست میفرمایید استاد .حتی اگر تحلیل درست هم بود نباید به تومن اعلام کنیم ..
استاد شما میانگینتون رو از ۲۰ تومن کمتر کردی یانه ؟
عقل کل تو حالیته ی تحلیل بزار ببینم چه کاره ای .والا حرف زیاد میزنی ققط
نه من نتونستم میانگینم رو هنوز بیارم زیر 0.00030 ، البته با رشد تتر میانگین قیمتیم اومده 0.00028 اما برام مهم نیست ، چون قصد میانگین گرفتن و نوسان گرفتن نداشتم و ندارم بر حسب تجربه عرض میکنم توی نوسان گرفتن یه دفعه یه جوری جا میمونی که حسرتش مثل ضرر کردن و مشابه خرید ومالدارشدن تو قیمتهای بالا جبران ناپذیره و دیگه نه میتونی خرید کنی ونه مارکت عوض کنی !