اهمیت سواد در بازار ارز

سلام خدمت دوستان گرامی
یک مورد خاستم بیان کنم خیلی توجه کنید
یک زمانی بود میومدیم داخل این سایت کامنت هارو میخونیدم کلی به اطلاعاتمون افزوده میشد اما الان با خوندن کامنتها خاستم خون گریه کنم واقعا جای تاسف داره
طرف نوشته (میتونید شت کوین بخرید مثل شیبا و فلوکی )!!!
اخه بچه جون تو اصلا میدوند فرق میم کوین با شت کوین چیه به شیبا با مارکت کپ 19میلیارد دلاری میگه شت کوین .ارزوی 90درصد ارزهای توی مارکت رسیدن مارکت کپشون به 1میلیارد دلار هست
یا مواردی دیدم که نوشته شده بود (حتما قیمتش میره بالا یا برعکس )
دوستان داخل این مارکت هرکسی نوشت حتما بدونید یک ادم بی سواد هست که هیچی بارش نیست
مراقب سرمایه هاتون باشید
بهترین فرم خرید DCAکردن هست
به این صورت که اگر شما 1000دلار قصد خرید از یک ارزیو دارید
اول از همه در یک نقطعه مناسب وارد بشید ارزی که پامپ 200درصدی کرده شک نکنید فقطه سیو سود خیلی ها هست
مورد بعدی خرید اولتون میتونید با 100دلار انجام بدین
اگر قیمت ارزی که خریدین کمتر شد یک پله دیگه 50دلاری میتونید ورود بزنید و به همین شکل یک قیمت خرید مناسب به دست بیارید
هیچ کسی نمیتونه سقف و کف بگیره
و مورد اخر
خیلی از عزیزان با دیدن یک دوره پکیج اموزش ترید فکر میکنند خدا شدن و دوتا خط میندازن روی چارت عداد عجیب غریبی میگن
بازار ارزهای دیجیتال این طور کار نمیکنه
به شدت وابسته به اخبار و اتفاقات هست و مهم تر از این بحث اقتصادی ارزها هست
برای مثال ارز مثل اربیتروم تا چند ماه پیش داخل بازار نزولی قیمتش ،2.5دلار بود و مارکت کپش2میلیارد دلار
اما الان قیمتش 1.2دلار ولی مارکت کپش شده 4.8میلیارد
علت این موضوع ازاد کردن توکن هاش هست
تورم ارزها چیزی هست که داخل چارت قیمتی مشخص نیست و مهم ترین موضوع هم داخل ارزهای دیجیتال مارکت کپ هست
برای مثال چرا امروز دیگه کسی صحبت از رشت 20برابری قیمت بیت کوین نمیکنه ؟
چون اگه بیت کوین بخاد 20برابر بشه مارکت کپش انقدر بزرگ میشه که اصلا اون حجم پول تو بازار های مالی وجود نداره
سخن پایانی
مراقب پولتون باشید
یک سبد مناسب با تحقیق بچینید
اخبار را به روز دنبال کنید
از فمو شدن و حس جا موندن دوری کنید هیجان زده نشید
هیچ کسی نمیدونه سقف و کف بازار کجاست سعی نکنید به دنبال گرفتن تمام سود کندل ها باشید
از قبل برای خودتون قیمت هارو تعین کنید و بعد از رسیدن به قیمت های مد نظر شروع به فروش کنید و از زدن بر روی گزینه فروش نترسید
بازار مدت کمی روی قیمت های بالا ماندگار هست ولی زمان زیادی روی قیمت های پاین
امید وارم که همع عزیزان پر سود و برکت باشند
اندک دانسته ای که در این سالیان متوجه شدم خدمت شما عزیزان گفتم

باسلام بسیار مطالب آموزنده وعالی بود ممنون از راهنمایی اتون شما بزرگوار لطف کنید چند ارز پر پتانسیل برای 2025معرفی کنید تصمیم وتحقیق با خودمون

درود بر شما
چه جالب سنجیده و اموزنده صحبت کردی
:+1::folded_hands:درود بر انسانهای فهمیده

از کجا اخبار دنبال کنیم ؟ چند منبع مناسب لطف میکنید ؟

بیا پایین سرمون درد گرفت

پروفسل شما برو بالا