طبق تجربه میگم برای تازه واردها،،،بعنوان یک برادر،،لطفا خواهشا تو صفحه دوج ارزهای شت و …رو تبلیغ نکنین،،بابا بخدا خرید ایرانی یک صد هزارم کریپتو نمیشه پس با تبلیغتون یه بدبخت مجاب به خرید میشه و میره تو ضرر،،،چهارسال پیش هم تو بولران هر روز ارز جدید و اولش سودهای زیاد ولی الان همشون صد درصد از سقف قدیمشون ریختن!کیشو اینو،،کواک،کت گرل،فگ،انواع اقسام حیوانات و جونورها ارز میسازن و بغد کلاهبرداری،،،سود کم تو ارزهای برتر ببرین ولی سرمایتون رو از دست ندین مگر!!!
یک ارز ترند شه میلیارد دلاری مثله په په مثله شیبا،،،،اینا جا نمیمونین و در سه مرحله اصلاح و صعود دارن ،،صبر کنید اصلاح اول که دادن بخرین و طمع نکنین
اصلا تابلو نیست که سم پاشی از صبح داری همینجور تو دله هولدرایه دوجو خالی میکنی بشین سرجاتو نظاره گر باش لطفا
من اندازه کل بچه های اینجا دوج دارم و سودم ولی واقع بینم چون چند ساله تو بازار پ…ره شدم،،،برای ما ایرانی ها فقط تعریف و تمجید جواب میده،،نه من طبق چارت دارم حرف میزنم و الان توییت ایلان ماسک هم داره میگه طوفانی در راهه و دوج از طوفان نمیترسد این زبان بی زبانی یعنی قراره کل مارکت اصلاح بخوره پسر جان