آینده ارز و استیک

سلام دوستان یه سوالی میپرسم امیدوارم جواب بدید واقعا امیدی به اینده این ارز هست؟به نظرتون جای پیشرفت داره؟به نظرتون تا سال اینده امکان دو برابر یا بیشتر شده باشه من این ارزو استیک کردم دو ساله هولد کردم یه سال و نیم مونده از استیکم روی ۶.۶۷ استیک کردم ۱۵۰۰ واحد ازش خریدم به نظرتون تا یه سال و نیم دیگه امکان داره ۲۰ دلار یا ۳۰ دلارو ببینه؟

سلام دوست خوبم والله از آینده ارز ها هیچ کس خبر دقیقی ندارم که تا کجا و کی ریزش و قیمتها چگونه است بنده از هولدرای قدیمی ارزهای دیجیتال هستم و چه بالا پایینها در این سالها دیدیم و چه ارزهای پر آوازه که در آخر به بن بست رسیدند که حتی کسی فکر شو نمی‌کرد ولی عزیزم نمی‌خوام تو دلتو خالی کنم یا امید واهی بهت بدم ولی از آنجایی که تازه شروع آلت سیزن هست به امید خدا ارزها رشدهای خوب و خیلی خوب خواهند داشت از نظر بنده که نظر کاملا شخصی است پولکادات حتی می‌تونه بیشتر از سقف قبلی شو بزنه ولی یه خواهش دارم از اونجایی که جناب عالی استیگ کردین و یک و نیم سال مونده اگه بتونید در چند ماه از استیگ. خارج بشین تا بتونید ارز مورد نظرتون رو شاید در قله ها بفرشید
اگه هم نتونستین امکان داره بعد خارج شدن از استیگ دو ساله پولکادات به مراتب قله های جدیدی بزنه موفق و پیروز باشین

به درد تو نیخوره
بفروش برو رو امپایر

کاش استیک نمیکردید من پارسال استیک بودم از ۴ شد ۱۱ نشدم بفروشم و حدود ۸۰۰ میلیون سود بازارو از دست دادم اگه امکان لغو هست ،لغو کنید اگه نه ک توکل بر خدا
کلا ب نظرم سود استیک ب ریسکش نمیرزه

همین ماه 20 دلار میشه