آلت سیزن و تحلیل

تو یک ماه و نیم واسه یکی 40هزارتا ارز گرفتم یه آدم بی سواد از 35تومن تا 38تومن خرید زدم براش یک بارم نگفته چی شد چقدر شد ضرر کردم سود کردم به این نتیجه رسیدم فقط باید بخری صبر کنی اگه پولی دارین ضرر به زندگیتون نمیزنه تا میتونید ریپل کاردانو دوج نات بخرید بزارید بمونه بعد عید بیاید اگه بتونید تا خرداد ماه یا تا آبان ماه سال دیگه صبر کنید شک نکنید پولتون زیاد میشه حتما اگه خدا روزی بهتون رسوند یک زندانی آزاد کنید یک بار این کارو کنید ببینید چقدر روحتون سبک میشه به امید خدا همه پر سود باشین

داداش یاد بگیرید توی بازارکریپتو به دلار صحبت کنید.

سلام خدا بهت خیر بده تورا بخدا تا آخرش امانت دار باش یا طی کن باهش اینقدر میگیرم یا گفتید که هیچ نی سال 2021 هیچی بلد نبودم سرمایه سنگینی گذاشتم برای اینکار فقط یکیشو بگم 21 میلیون واحد ارز شیبا خریدم بلانسبت شما یه بی فانوسی بعد 3 ماه گفت ضرر کردی چونکه بهش اعتماد داشتم از اون همه پول پول دست مزدم یه واحد آپارتمان تو م جای عالی لاکچری رو ارز خریدم البته مایه دار نبودم یه خونه اضافی داشتم دست رنج کارم بود جوشکار برج ساز هستم باجونمون پول در میاریم بلخره اون بی فانوس یکی از نزدیکاشو تو جای گرفتنشون از شدت ناراحتی اهوخکل شده بازم بنده تواین نقطه پرگار روز گار مثل اون واحد 4 دارم +یه پنت هاوس باز من بخشیدم خداهم انشالله ببخشدش والله خودم ناراحتم که چرا بیماری روحی گرفته نوکر مولا امیرالمؤمنین هستم ب درود