هدف‌گذاری و ایستادگی در بازار ارز

امیدوارم بازم یه عده پایین نفروخته باشن و دوباره به قیمت بالا ورود کنن!
این اشتباه رو نکنین و هدفگذاری داشته باشین
اینکه یه زره بره پایین بفروشین و یه زره رفت بالا دوباره بخرین بزرگترین اشتباه و هر بار سود خودتونو فدای بی هدف بودنتون میکنین!
یه هدف بزار و پاش واستا، بگو میخوام رو فلان قیمت بفروشم و تا به اون قیمت نرسیدی نفروش حتی اگه ده بار قیمت بالا پایین شد!
من خودم به تومن رو ۹۳ تومن فروختم و یهو رفت رو ۱۰۵ و دوباره با ضرر ۳۰ تومنی خریدم خداروشکر! یه تعداد از دست دادم و مجبور شدم از جیب جبران کنم! کاری که یه عده از دوستان چندین بار مرتکب میشن !
هدف بزار و پاش واستا و انشاالله به هدفت میرسی فقط شرایط رو بسنج و بلند پروازی نکن و کشش بازار رو بسنج که یه وقت نتیجه هدفت نسیب نسل بعدیت نشه!!
و همینطورم برعکس جوری هدف گذاری نکن که با چندرغاز بزنی بیرون و گره ای از کارت باز نکنه ..
دوستانی که بدون تجربه و اطمینان، دیگران رو تشویق به خرید تو قیمتای بالا میکنن لطفا مراقب باشید که اگه خدای نکرده و بنا به هر دلیلی بازار دچار ریزش بشه این افراد دچار ضرر سنگین میشن و زندگیشون با مشکل روبرو میشه و بدون اطمینان و تجربه هیچ نظری ندین و به دیگران اجازه بدین خودشون تصمیم بگیرن و تا جایی که میتونین دیگران رو در مورد خطرات بازار آگاه کنید ..خدا خیر و برکتش رو برای کسانی حواله میکنه که خیرخواه و دلسوز دیگران باشن ..

این بازار قرار نیس همه رو پولدار کنه،تو ب سود رسیدی بخاطر اینه ک دیگری تو سقف خریده،اگه اینطوری نباشه کسی سود نمیکنه،ی عده باید فدا شن ،پس فاز نصحیت برندارید،هرکی اومده تو این بازار پی همه چیو باید ب تنش بماله،همینطور ک خیلیا چن سال هولدر ریپل بودن طرف از ۳ دلار خریده بود مجبور بود نگهداره این مسیر همیشه ادامه دارع

احسنت… بازهم سعی کن نکات اموزنده و تجربیات خودتو بذاری اینجا همه استفاده کنن خدا به زندگیت برکت بده

سلام دوست گرامی نظرتان محترم ولی این گفته های شما شامل کل خریداران نمی‌باشد ممکنه بعضا خریداری تازه کار اصلان در جریان نباشد و بفروشد طبق گفته خودتان رو عدد 93 فروش زدید و رو105 خرید زدید خودتون میگید ضرر هدف گذاری این ترید زدن شما دارید تشویق میکنید بازار ارزها ممکنه هر لحظه نهنگ‌ها ورد کنند بره بالاترین نقطه ویا با یک تهدید صفر بشه ایا میتوانید جواب شکست خوردن آنها را بدهید تنها هدف گذاری نیست تکنیکال هر دقیقه عوض میشه تحلیل های سیاسی بخصوص از لحاظ منطقه ای ووو خیلی چیزهای دیگر تاثیر گذار ودر اصلاح نهنگ‌ها این افراد قربانی می‌شوند پولشان میرود در جیب افراد صبور و شرکت‌های بزرگ حداقل بگید کار هرکسی نیست بهترین تریدر ها اکثرن پولشان رفته دچار آسیب روحی بدی می‌شوند نگید آقای محترم بخدا قسم خیلی ها از ترید کردن ضرر کردن وخیلی ها از هولد کردن و صبر کردن برد کردن ،در پیام شما مخاطب همه رو قرار دادیند باز ببخشید موفق باشید

هیچ اصراری به ترید نکردم و عرض کردم رو یه قیمت هدف گذاری کنین و مثال زدم که اگه رو فلان قیمت هدف دارین هی ازش خروج نزنین و باعث ضرر خودتون نشین!
اگه شما رو ۳ دلار یا ۲ و یا ۵ .. هدف داری باید تا اون قیمت صبر کنی و نباید با یه ریزش ترس به دلت بیفته و همینطورم گفتم به سود کم قانع نباشید
این بازار راه خودشو میره و مطمئنا با خرید و فروش من و شما تاثیری روش نداره ولی باید حواسمون باشه که پولمون الکی از بین نره ..
۱۰۰ میلیون ۳ سال پیش با ۱۰۰ میلیون امسال اصلا قابل مقایسه نیست و باید بسته به روزی که در اون هستیم از پول الان و گذشتمون سود ببریم ..
خلاصه هدفم این بود که دیگران اشتباهاتی که خودم کردم رو تکرار نکنم و مثل ساناز خانوم که پایین پیام گذاشته در جواب من، منتظر نباشم یه عده نابود بشن تا خودم پولدار بشم!
بله روند بازار این و میتونیم با آگاه کردن دیگران این روند رو از هموطنان خودمون دور کنیم ..
انشاالله که همه عاقبت بخیر بشیم .

طرف بلد نبود و یکی نبود بهش بگه و رفت گرون خرید و مجبور شد سه سال صبر کنه که به پولش برسه!
قرار نیست دیگران رو فدای سود خودمون کنیم به خصوص اگه اون دیگران هموطنان خودمون باشن

قربونت داداش سلامت باشی..:heart: