توکن سوزی: اطلاع‌رسانی

سلام
پارسال با این حرفهای چوپونا و ماینر ها و کسانی که تا چند وقت پیش دنبال کیف پول بودن عمل نمیکردم با سرمایه ای که داشتم اگر به حرف چند نفر با تجربه گوش میدادم میتونستم سه تا بیت داشته باشم ۱۴۰۰۰ دلارم شد ۴۰۰۰ دلار
بچه ها در جمع ما صاحب نظر کم شده چون همین افراد بی سواد از اینجا روندنش کسی که بی منطق کارشناسی میکنه به چالش بکشین اگر باعث ضررتون شد به چالش بکشین
در نقطه مقاومتی قبلی ۶۰۰۰ دلار اصلاح قیمت شد به تناسب کسانی که یک بیت داشتن ببینین اگر درست عمل کرده باشیم چقدر به نفعمان بوده

حتما حتما ترید کردن و یاد بگیرید پول تو تریده

فلان کس مطرح و یا فلان کارشناس گفته فلان قیمت رو زیاد توجه نکنید خودش یا اربابش خریده داره با این حرف ها داره سواستفاده میکنه در لحظه ها حضور داشته باشید نه در آینده این بازار خیلی بی رحمه

حتما حتما برای خودتون ضرر و زیان در نظر بگیرین که به سرنوشت من و امثال من دچار نشین
موفق باشید

دوست عزیز متوجه نشدم . منم تازه واردم چیکار کنیم که ضرر نکنیم . یه بار تو بورس باختم اومدم اینجا

سلام
آقای حیدری زمانی که خرید کردی چون این بازار نواسانات زیاد میباشد شما نسبت به سرمایه ورودی برای خود یک درصدی ضرر در نظر بگیر که اگر خدای نکرده قیمت افت کرد از بازار خروج کنید که زیاد متضرر نگردید
توصیه میکنم حتما آموزش اولیه داشته باشید
در آپارات و یوتوپ سرچ بفرمایید جواب کاملتری میباشد
موفق باشید