میم سیزن و پیش‌بینی بازار

سلام عزیزای دل
به میم سیزن خوش آمدید

ببینید مشکل کار من اینه که از چند هفته قبل جریان امروز را میگم و اینو عاقلان خوب استفاده میکنند

بیت کوین ۱۰۰ هزاری را از خیلی وقت پیش گفتم

آلت سیزن‌ را بعد اون گفتم و میم سیزن را هم که بیشتر از یک هفته هست میگم ولی کو گوش شنوا ، البته خیلی ها استفاده کردند نوش جونتون ، گوارای وجودتون‌

ولی این مورد را هیچ کسی باور نمیکنه ،، حجم بازار ۳۰ تریلیونی در پایان این چرخه ،،

درکش برای خیلی ها سخته ، امروز اکثر تحلیلگران ایرانی با این نظر و تحلیل شگرف و دوراندیشی بنده مخالفند و ردش‌ میکنند
ولی دوستان اینم به موقعش اتفاق خواهد افتاد البته در پایان این چرخه گاوی

قبلاً در موردش صحبت کردم و نیازی نیست تکرار کنم ، یک برنامه ای از قبل تدوین شده که فقط مرحله اجرایی اون مونده که اونم در گام های اولش هستش و در گام های بعدی بیشتر براتون میگم ،، برق و خاموشی ،، یکی از نشانه ها هستش ،،
ایستگاه اول این بولران با صعود میم کوین ها به پایان خواهد رسید و ببینم کدوم میم کوین رشد هزار درصدی در این ایستگاه را ثبت خواهد کرد

و بعد از میم سیزن ، وارد ایستگاه بعدی خواهیم شد که صعود بیت کوین را در پی خواهد داشت
دیگه هیچ سقفی بالای بیت کوین نیست بغیر از آسمون صاف و همه خرس ها کشته شدند و بعد از سیر شدن از میم ها دوباره به بیت کوین حمله خواهد شد.

۱ تریلیون ۷۰۰ میلیارد دلار به حجم کل بازار طی ۴۰ روز گذشته اضافه شده و اگه کسی از این حجم بالا سود نکرده پس جایش در این بازار نیست و خواهش میکنم به جهت حفظ سرمایه اولیه خود بازار را ترک کنید چون بیشترین آسیب را در طول دوره خواهبد دید.

داداش من ، هر انتقاد و توهینی به بنده و یا سایر دوستان بکنی ، مطمئن باش در پایان چرخه ، چوبش را خودت خواهی خورد و یک روز متوجه میشی که با لج بازی و چوب لای‌ چرخ دیگران گذاشتن ، اولین آسیبش به خودت رسیده و دیگر راه برگشت و جبرانی نخواهد بود.

بازم میگم این چرخه گاوی بیشتر از چند ماه نخواهد بود و بازار پس از بولران وارد اصلاح کوتاه مدت و بلند مدت چند ساله خواهد شد.
و منتقدین ۳۰ تریلیون دلار ، لطفا بگید و انتقاد کنید ، اما بنده به شما تقلب میدم ، چند روز پیش جروم‌ پاول رئیس فدرال رزرو مطلبی را گفت که بیت کوین تهدیدی برای دلار نیست در واقع تهدیدی برای طلاست

حجم کل بازار طلای جهان در حدود ۱۷ تریلیون ۴۸۰ میلیارد دلار هستش و اگه بیت کوین این حجم را تهدید کنه و بهش برسه ، با دامنیننس مثلاً ۵۵ درصدی چقدر خواهد شد؟

این جمله پاول ، باید بهش توجه بشه و تفکر می طلبد.

شب خوش

میم های معتبر سقف چند ساله را میزنند؟

نوستراداموسِ زمانی👌

پارسال با قانون مسخره و من درآوردی فاندبرگ همه رو سرکار گذاشتی الانم با این خزعبلات و حجم ۳۰ تریلیون دلاری مارکت
اکانت پارسالت و حذف کردی چون اونجا حرفات همه توهم از کار دراومد و الان باز با این اکانت و اسم و رسم جدید اومدی

داداش بختیاری اصلی اینه یا این فیکه!؟

حجم بازار ۳۰ تریلیون
اگه دایمیننس بیت رو ۴۰ در نظر بگیرم یعنی بیت ۶۰۰ هزار دلاری
اگه ۳۰ هم در نظر بگیریم یعنی بیت ۴۵۰ هزار دلاری
الان دایمیننس بیت روی ۵۲ هست
یعنی به گفته شما تا پایان بولران به این قیمت میرسه
یه کم زود نیست؟؟؟؟

آقای بختیاری عزیز ما ۳ سال پیش خیلی ارز خریدیم که تو ضرر هستم شما میگین ارزهارو نگه داریم تا چه زمانی محبت کنین جواب بدین ارزهای مثل Shiba slp spell mana خیلی مونده به سقف تاریخیشون برسن محبت کنین جواب بدین خواهش میکنم باز هم ممنون از شما

جناب بختیاری اینایی که فرمودید تا حدودی درسته اما فقط قسمت کوچکی از ماجراس اصل داستان خیلی پیچیده تر ازین حرفاس اگه میم سیزن ازین ببعدع مگه میما سود ندادن تو الت سیزنی که به گفته شما تا حالا بوده؟۲مگه به گفته شما الت سیزن بوده تا حالا بیت بالا نرفت؟چرا پس تو الت سیزن بیت بالا رفت اصلا واژه میم سیزن و الت سیزن صرف غلطه رشد بازار تلفیقی از همه مواردیه که یکیش میتونه این که شما فرمودین باشه
فردا یه نفر میم میخره بدون در نظر گرفتن بقیه داستانش صرفا با حرف شما باز میاد اینجا شروع به ناله و نفرین میکنه. همین الان دوستان اومدن یع لیستی از کل میم های بازار ردیف کردن گذاشتن واسه توصیه به دیگران🤔

منظور از چرخه چند ماه گاوی چقدر ؟

درود بر شما
جناب بختیاری عزیز
لطفا یک پلان برای دوستانی ک شما رو دنبال میکنن بزارید
ک مثلا کی تتر باشیم و کی ورود کنیم

اینکه فرمودید پایان چرخه اول هست ایا نیازی ب نقد شدن هست یا بازار قرار نیست وارد فاز اصلاح کلی بشه؟

در ضمن از راهنمایی های شما ممنونم
و واقعا برام جالبه تو این بازاری ک احتمال پیش بینی دقیق خیلی کمه شما تحلیل هات عالی بودن بنظرم
:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

نون بازوتو بخور بدبخت:joy::joy::joy::joy:

ما که نه الت سیزن ونه میم سیزن دیدیم

دستمال کم بمال😂

اصلاح بلند مدت چند ساله؟!!!

حدودا از چه ماهی و چه سالی شروع میشه؟

اینو می تونی پیش بینی کنی