طمع و شکست در بازار

تنها چیزی که باعث شکست میشه طمع هست
همونی که انقدر دارید بهش توهین می کنید کسی بود که هفته پیش ارزهای BNB,XRP,WIF,SHIBA و APECOIN را اینجا سیگنال رایگان گذاشت فقط دلم میخواد برید ببینید چقدر سود داده
حالا بنده خدا بد کرد گفت رو سقف نخرید صبر کنید ریسکش زیاده که واس 20 درصد سود اجازه میدید به خودتون اینجوری رفتار کنید؟
بعدشم شما خودتون تصمیم بگیرید که کسی را مقصر ندونید
طرف اگه صدتا سیگنال خفن بده هزار درصد سود بگیری هیچی نمبگی و بکیش حالا اشتباه در بیاد میاید میگید نابودمون کردی
واقعا عجب مردمی هستیم
حرف زیاده ولی بیخیال…

همش حرف حق تازه به جز این ارزهایی که شما گفتی یکماه پیش ارز ondo و render را سیگنال داد که بالای 100 درصد تا الان سود داده یکی اومد تشکر کنه؟تازه یجوری هم ناله میکنند و طلبکارن انگار هزینه پرداخت کردن و سویی 1 دلار بوده الان شده هزار دلار تفاوتش با قیمت الان پنجاه سنته اگه دوس داری بخر دوس نداری نخر ولی به کسی که وقت میذاره و زحمت میکشه اینجوری بی احترامی نکنید …تازه بنده خدا هر موقع هم به مشکل خوردم و راهنمایی خواستم تو تل حسابی شرمنده کردن و کامل راهنمایی کردن

اخه برادر من که مبلغ بالایی رو سویی داشتم فروختم رو مبلغ منم بازم فرقش ۵۰ سنته؟؟؟ اگه دیگه اصلاح نداد چی مثلا منتظر بمونم تا اصلاح بده اگر بیشتر رفت بالا چی دیگه هیچوقت نمیتونم بخرم من چهار سال صبر کردم برا این فرصت آلت سیزن نمیدونم چرا به حرف این گوش کردم

اگه اصلاح داد چی
اونقدر مرد هستی بیای همینجا بگی نینجا ادرس ولت بده؟