تحلیل و پیش‌بینی ارز ... (نام ارز)

این ارز رو یک نگاه کلی کنین تو این چند سالی که هستش تونست مقاومت خودش رو رو یک عدد ثابت نگه داره . الان هم شناخته شده هیتش و هم با این توییت بیشتر اومده تو چشم . همین الان ۵۰۰ هزار تا یک تومن رو ندیده بگیرین و ۵میلیارد ازش بخرین و بزارین کنار انگار نداشتین این یک میلیون تومن رو بزارین برای بعد عید بیاین نگاه کنین ‌. اصلا کارب نداشته باشین که پایین اومد یا بالا رفته . این مثل شیبا همه رو غافل گیر میکنه .
از دو روز پیش تا الان دو برابر شده قیمتش .با ۸۰ درصد رشد فقط

جنسشان راازکجامیگیری من ساقیش رازند ه میخوام که میگی دوبرابر طی۲روززنده میخوام ناب…

امیدوارم همینطور ک میگی باشه همین الان ۶۰۰ دلار تتر رو تبدیل به په په کردم بین فلوکی و په په تردید داشتم ولی په په رو انتخاب کردم امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم چون تمام زندگیم به همین بنده❤️

فقط میدونم اخر این بازی ارز دیجیتال خودت رو بیچاره خواهی کرد این یک تفکر فقیر مال آدم ورشکسته هست …

چرا با تمام زندگیتون ریسک می‌کنید تو کریپتو!؟؟؟ یه اپسیلون احتمال بده بلایی که سر لونا یا صرافی های FTXوCoincheckو Mt Gox و بقیه امد سر هر کدومشون بیاد؟؟! اون موقع میخوای چکار کنی؟؟به خودتون رحم کنید تو این وضع … اقتصادی! مدیریت ریسک و سرمایه از نون شب واجبتره تو این مارکتها

سلام دوستان ایا دیگه کسی می‌شناسید نامه نگاری کنه برای کسی ،کارش دیگه دنیای نامه نویسی بپایان رسید با آمدن دنیای اینترنت دیگه فکر کنم عصر چاپ اسکناس توسط بانک‌های مرکزی کشورهای دنیا که باعث تورم می‌شود دیگه دوره پولها فقط بین بانک‌ها سود می‌برند و پاسکاری و رانت تمام میشه با آمدن صنعت رمز ارزها هرکسی به اندازه توانش خرید می‌کند البته باید با علم مطالعه آموزش آگاهی ارز های خوبی رو انتخاب کنید ودرسبد خریدتان قرار دهی نکته مهم این هست اگر 1000 دلار قدرت خرید دارید 2 الی3 تا ارز خوب خرید کنی هرچه بیشتر خوب تعداد ارزها هم ببری بالا و اساسی ترین نکته حداقل یکی دوسال صبر کنی روی یه ارزی اگر حرفه ای نیستید بصورت آماتور وارد شدید تا سیمرغ اقبال بشیند بر شانه هایتان انشالله