راهنمایی برای خرید ارزهای دیجیتال

سلام دوستان من تازه کارم لطف میکنید یه راهنمایی کنید چه ارزی رو بخرم و تا چه مبلغی خرید کنم و در آینده رشد خوبی خواهد داشت؟و اینکه بیت کوین همچنان صعودی هست یا ن

اگر برا هولد میخوای و برا چند سال

Gme
BnBananascale
Lunc
Vinu_vita inu
Memefi
Brise
Gme
Cat
Cats
Dogs
Lofi
Doge
Shib
Pepe
Bonk

ارز اتم خوبه , بیتکوین تا اخر ماه دسامبر ممکنه صعودی باشه اما بعدش وارد فاز اصلاحی میشه

سرمایه گذاری روی شت کوین کاملا مثل انداختن تاس برای جفت ۶ اوردن هست، یا میگیره بدم میگیره یا سرمایت از بین میره…
توصیه اکید من به شما اینه که یا روی میم کوین و شت کوین های رتبه بالا سرمایه گذاری کنید مثل دوج و شیبا یا روی ارز های معتبر که هنوز رشد سنگینی نکردن مثل اتریوم سرمایه گذاری کنید، ارز هایی مثل ترون و ریپل و بسیاری از ارز های دیگه که رشد سنگینی کردن هیچ تضمینی نیست که بازم چند برابر رشد کنن

درود
دوست عزیز اینجا هر کس نسبت به سبد ارزهایی که خرید کرده و ذهنیت خودش پیشنهاد میده اما این یادتون باشه شاید در رشدها ارزهای پیشنهادی دوستان همگی رشد چند برابر کنند ولی در ریزشها ارزهایی که رشد چند برابری داشتند اگر دلیل خوبی برای رشد نداشته باشند و فقط دلیل رشد بی دلیل مانند شت کوینها فقط اخبارهای دروغین باشد مطمنا چند برابر ریزش میکنند
سعی کن در ارزهایی سرمایه گذاری کنید که بوجود امدنش دلیل داشته باشد و بنیاد و تیم قوی دارد و در بلاکچین جهت حل مشکلی و یا برای سهولت در استفاده از کریپتو بوجود امده
و این در نظرات بدست نمی‌اید و در اینترنت هر ارزی را میتوان تحلیل و تحقیق کرد تا بهترین سرمایه‌گذاری بلند مدت را داشت
و مطمئن باش بازار نوساناتی دارد که در قیمت‌های پایینتر هم خرید کرد سعی کنید چند مرحله و در اصلاح بازار خرید کنید.

به امید سودمندی هموطنان

خداخیرت بده هرچه ایردراپ تلگرام که لییست شده رو معرفی کردی بهش ارزی هایی مثل فانتوموغیره حداقل چنداتاهم معرفی میکردی😅

چنتا دیگه مینوشتی براش گناه داره

تازه کاره تحلیل هم میکنه.:rofl::rofl:خدایا خودت رحم کن

اخه اینا اینده ای ندارن ارزش خریدن هم ندارن

میگم اگه را داره ی چنتا دیگه براش بنویس گناه دارع

را ندارع چنتا دیگه بنویسی براش

رفیق سعی کن ارزهای زیر رتبه دویست رو بگیری و حتما تحقیق کن که در کف قیمت باشه تا بعداً متضرر نشی

همستر هم باید اضافه کنی دادا