بازار کاردانو و صبوری

نینجا انقدر تو جملاتت تاکید به ریزش سویی داشتی که حتی واسه نوسان گرفتن هم حرفت درست درنیومد من بخاطر حرف تو سویی رو فروختم و میدونم از آلت سیزن جا میمونم اخه رو چه حسابی میای میگی ریزشیه اونم تو این بولران آلت سیزن با اینکه هر دقیقه داره مارکت کپش میره بالا هیچوقت دیگه به قیمت ۳ دلار نمیرسه توی این یکی دوماه تا ده دلار میره بعدش میاد واسه ۳ دلار اگه بخواد ریزشی بشه که اون موقع دیگه به هیچ درد من نمیخوره لعنت بهت از روزی که فروختم به حدی استرس دارم و اعصابم خورده چون میدونم پایین بیا نیست تا فروختم رفت بالا الانم داره با ناحیه مقاومتش هی برخورد میکنه از اعتبارش کم میکنه تا اینکه میشکونش دوباره میره بالا

من کجا و به چه کسی گفتم بفروشه؟
من مگه همیشه تو نظرها نگفتم هولدر کاری به ریزش نداشته باشه
من نمیدونم چرا جملهای منا اشتباه متوجه میشید
بخدا دارم فارسی مینویسم من تو همه نظرها گفتم برو بخون مجدد گفتم کسی نفروشه اقا نفروشیپ خانوم نفروشید این هزار بار
کجا گفتم بفروش بیار نشون بده

گفتم اگه هیچ سویی نداری و میخوای حجم اضاف کنی روی این قیمتها ریسکش بالاس و من خودم اینکارو نمیکنم ولی اگه تو فکر میکنی سویی فردا از بیت کوین میزنه جلو روی 4 دلار بخر
طمع طمع طمع طمع طمع
یعنی من دیگه …….. بخورم به کسی بگم چیکار کن

کار درست تر از نینجا اینجا نیست

من با پیشنهاد نینجا تو این چند وقت ۳۱۰۰ دلار سود گرفتم
بنده خدا هیچ وقت اجبار نکرده که حتما الان بخر
حتما الان بفروش

بعد اینجوری که خودت گفتی
خودت تحلیل گر حرفه ای هستی
چرا دنبال نظر و حرف کسی دیگه میکردی

ببخش اگه با لحن بدی حرف زدم ولی منم بخدا تمام چشم و امیدم به این آلت سیزن هست چندسال هیچی برا خودم نخریدم بجاش ذره ذره ارز خریدم تا بلکه یه روز سود ببرم کلی پول توی فیوچرز باختم بعدش تصمیم گرفتم سرمایه گذاری کنم اگرچه با مبلغ کم طمع ندارم انتظار ندارم پولم صد برابر بشه میگم اگه توی چندماه ده برابر بشه خداروشکر اشکال نداره من فروختم خداکنه اونایی که دارن خدا یه تکونی به زندگیشون بده هرچی خدا بخواد اگه عصبانی شدم چیزی بهت گفتم ببخش

نینجا جان
سلام
لطفا تحلیل sushi swap
ممنون🙏

مگه تو منو میشناسی که قضاوت میکنی که میگی خدا نگا قلب و روحت کرده پس بمون تا یجا یکی قضاوتت کنه

خواهش میکنم خدا ببخشه
ببین خواهر گلم اگه روی تحلیلهای من تصمیم گرفتی اون موقعا که قیمت زیر 3 دلار بود ایا تارگتهایی که گفتم میبینه و ریزش داره 4.20 و 4.45 نبود؟
ایا نقطه زنی نکرد؟
ایا من همیشه نگفتم طمع نکنید که مثلا الان روی 3.60 بفروشید که بیاد پایین و روی 2.80 بخرید و طمع نکنید؟
ایا نگفتم کسی از یک ثانیه بعد بازار خبر نداره؟
ایا نگفتم تحلیلهای من 60 به 40 هست؟
خب اگه شما طمع کردی من مقصر نیستم
من از اونجایی که با بیشتر بچها در ارتباط هستم میدونم همچی زحمت کش هستیم و ذره ذره جمع میکنیم پس اونقدر قلب بزرگی دارم که با سرمایه کسی بازی نکنم
من کل و خلاصه حرفم این بود sui الان رو سقفه و تو محدوده 3.80 تا 4 دلار برای خرید پر ریسکه و صبر کنید اصلاح کنه تو موقعیت خوب حجم اضاف کنید
و به هیچ عنواااان به کسی نگفتم بفروش چون همیشه گفتم سویی اینده خوبی داره و سال اینده پامپ اصلیش شروع میشه و این پامپهایی که میبینی هیچ هست در مقابل کارایی سویی
این پامپی هم که تازگی کرد همش فاندمنتال بود به خاطر همکاری فانتوم و سویی

الانم نگران نباش سویی میاد پایین و خریدت رو میزنی
در پناه خدا

چشم شب برات تو صفحه خودش میذارم

بنده خدا نینجا به کسی فشار نمیاره که بخر یا بفروش دیدگاه و نظرات خودشو و تجربیاتی رو که داره باهمه در میان میذاره خرید و فروش به عهده ی خوده شخص هست باید همه ی جوانب رو در نظر بگیری بعد بسنجی موقعیت رو آخره کار تصمیم نهایی رو بگیری.حالا که دیدی چیزی که گفته بود داری با چشمای خودت می بینی رو به پایین هست فرصت خرید به خریداران پر دل و جرات و البته خریداران صبور میده