سلام و صبح بخیر
از همه شما خواهش میکنم و تمنا که لطفا سرمایه ای را وارد این بازار بکنید که در زندگی شما تاثیری نداشته و در بانک خوابیده بوده
بخدا اگه ماشینت یا خونه ات را بفروشی و بیاری به هوای ساختن کاخ بزرگ ، قطعا شکست خواهی خورد و این همان طعمه ای هستش که بزرگان در تله های بزرگی که در مسیر کارسازی کردند شما را به دام خواهند انداخت
هر چی الان داری بزار بمونه و دیگه اضافه نکن فقط هولدر باش
چند وقت پیش از روی نظرات بنده کاربری بود می گفت خدا بهت سلامتی بده من با تحلیل شما هایما خریدم و یک هفته پیش دیدم همون کاربر داره به بنده توهین و بازار را نوعی کلاهبردار و بنده را نیز از مزدوران صرافی ها و این بازار به حساب میاره
قطعا اشتباهات خودش بوده که طمع سیری ناپذیر هستش و میخواسته هایما را لندکروز بکنه به این دام افتاده که این تقصیر من نیست
دیروز یکی از دوستان را دیدم از بانک ۱ میلیارد خارج کرد و سریع وارد این بازار شد و بهم گفت چی بخرم و من در جواب گفتم ، اشتباه میکنی شما نباید کل سرمایه ات را وارد این چرخه بکنی و سعی کن با کمترین سرمایه ورود بزن و من از ۶ ماه پیش به ایشون اطلاع داده بودم که سعی کن مقداری ورود کنی و اگه همون موقع ورود کرده بود ۵۰ میلیون پولش الان ۵۰۰ بود
متاسفانه همه بازارها همین شکلی هستش بارزترینش بازار طلاست ، وقتی قیمت به اوج میرسه همه مادران و خانمها در طلافروشی ها به سر میبرند و هیچ کس در زمان رکود خریدی نمیکنه
متاسفانه باید بگم خیلی از مردم هنوز ورود نکردند و در آینده ورود خواهند کرد و افرادی که در مراحل پایانی چرخه گاوی ورود خواهند کرد باید عرض کنم متضررین این دوره خواهند بود و باید ۴ سالی صبوری کنند
الان شما دوست عزیز که از چند ماه پیش ورود کردی و یا در دوره قبل و در پایان بولران قبلی وارد بازار شدی قطعا شما برنده این چرخه خواهی بودی در صورتی که قوانین کریپتو را رعایت کنی و اشتباه نکنی و با انتخاب یک سبد مناسب چند ماه هولدر بمونی
فعلا بازار روند صعودی داره و اگه مدتی با اصلاح مواجه هستیم خیلی طبیعی و جزو روند بازار محسوب میشه و پس از چند پله صعود ، یک استراحت نیاز مبرم هستش
و اون روز هم دیدید که بیت کوین در عرض چند ساعت از ۱۰۲ هزار تا ۹۳ اصلاح کرد ، این تله ها در مسیر زیاد خواهد بود و نترسید هدف از تله گذاری فقط به دام انداختن شماست.
با سپاس از همه هموطنان …