دلایل صعود نات‌کوین

سلام و صبح بخیر

از همه شما خواهش میکنم و تمنا که لطفا سرمایه ای را وارد این بازار بکنید که در زندگی شما تاثیری نداشته و در بانک خوابیده بوده
بخدا اگه ماشینت یا خونه ات‌ را بفروشی و بیاری به هوای ساختن کاخ بزرگ ، قطعا شکست خواهی خورد و این همان طعمه ای هستش که بزرگان در تله های بزرگی که در مسیر کارسازی کردند شما را به دام خواهند انداخت

هر چی الان داری بزار بمونه و دیگه اضافه نکن فقط هولدر باش
چند وقت پیش از روی نظرات بنده کاربری بود می گفت خدا بهت سلامتی بده من با تحلیل شما هایما خریدم و یک هفته پیش دیدم همون کاربر داره به بنده توهین و بازار را نوعی کلاهبردار و بنده را نیز از مزدوران صرافی ها و این بازار به حساب میاره
قطعا اشتباهات خودش بوده که طمع سیری ناپذیر هستش و می‌خواسته هایما را لندکروز بکنه به این دام افتاده که این تقصیر من نیست

دیروز یکی از دوستان را دیدم از بانک ۱ میلیارد خارج کرد و سریع وارد این بازار شد و بهم گفت چی بخرم و من در جواب گفتم ، اشتباه میکنی شما نباید کل سرمایه ات‌ را وارد این چرخه بکنی و سعی کن با کمترین سرمایه ورود بزن و من از ۶ ماه پیش به ایشون اطلاع داده بودم که سعی کن مقداری ورود کنی و اگه همون موقع ورود کرده بود ۵۰ میلیون پولش الان ۵۰۰ بود

متاسفانه همه بازارها همین شکلی هستش بارزترینش بازار طلاست ، وقتی قیمت به اوج میرسه همه مادران و خانمها در طلافروشی ها به سر میبرند و هیچ کس در زمان رکود خریدی نمیکنه

متاسفانه باید بگم خیلی از مردم هنوز ورود نکردند و در آینده ورود خواهند کرد و افرادی که در مراحل پایانی چرخه گاوی ورود خواهند کرد باید عرض کنم متضررین این دوره خواهند بود و باید ۴ سالی صبوری کنند

الان شما دوست عزیز که از چند ماه پیش ورود کردی و یا در دوره قبل و در پایان بولران قبلی وارد بازار شدی قطعا شما برنده این چرخه خواهی بودی در صورتی که قوانین کریپتو را رعایت کنی و اشتباه نکنی و با انتخاب یک سبد مناسب چند ماه هولدر بمونی

فعلا بازار روند صعودی داره و اگه مدتی با اصلاح مواجه هستیم خیلی طبیعی و جزو روند بازار محسوب میشه و پس از چند پله صعود ، یک استراحت نیاز مبرم هستش

و اون روز هم دیدید که بیت کوین در عرض چند ساعت از ۱۰۲ هزار تا ۹۳ اصلاح کرد ، این تله ها در مسیر زیاد خواهد بود و نترسید هدف از تله گذاری فقط به دام انداختن شماست.

با سپاس از همه هموطنان …

سلام نظرتون درمورد ارزهای ترامپ چیه

از راهنمایی های بی دریغ شما سپاس کامل را دارم، خداوند به خانواده محترمتان سلامتی عطا بفرماید،
بنده sol ,sui ,near ,ray ,wld ,grass در سبدم دارم sol , ray, near بیشتر،نظرتون و میخواستم در مورد این ارزها بدونم با سپاس

سلام وقت بخیر دوست عزیز.
شما چند روز پیش گفتین این بازار هنوز 5 درصد سود خودش رو هم نداده. یعنی هنوز 95 درصد دیگه جای سود داره. خب اگه الان هم یه نفر وارد بازار بشه هنوز فرصت خیلی خوبی خواهد داشت.

سلام جناب بختیاری عزیز میشه بعنوان یه برادر یه کمکی به من بکنید 50تومان وام گرفته بودم همه پولم نابود شده الان شما نمیتوانید یه ارزی بهم معرفی کنید که لاقل نصف پولم برگرده اشتباه کردم از این ارز به اون ارز کردم

ولی من یه آپارتمان زدم تو شیبا

و تا 100تا آپارتمان بیرون نکشم ول کن نیستم

:wink::wink::wink:

شما فرموده بودین فقط در یکصورت حجم بازار به ۳۰ تریلیون دلار خواهد رسید در پایان این بولران

و اونهم اینه که در ماه دسامبر همین ماهی که در اون قرار داریم حجم بازار به ۵ تریلیون دلار برسه

تقریبا ۲۰ روز مونده این ماه تموم بشه و حجم الان ۳/۷ هستش آیا ۱/۳ تریلیون دلار دیگه تو این ۲۰ روز به حجم بازار اضافه خواهد شد؟