اون دوستی که از من پرسیدی نهنگ این ارز در حال خرید هست یا نه ؟ بله همچنان در حال خرید هست !!!این ارز فقط یک نهنگ به معنای واقعی کلمه داره و اون فقط در حال خرید هست و این قیمتها واسش جوک هست. روزی که اون نهنگ خالی کنه ، این ارز کارش تمومه (منظورم از تمومه دامپ سنگین میکنه) ولی در حال حاضر فقط داره میخره جای نگرانی نیست، یک ارز نمیشه یک کله پامپ کنه بالاخره این وسط بعضی ها سیو سود میکنن یا خارج میشن و بعضی ها تازه ورود میزنن. از من به عنوان قدیمی ترین هولدر این ارز در این صفحه به شما دوستان یک توصیه میخواید گوش بدید میخواید نه !!! این ارز هرگز تأکید میکنم هرگز طبق تحلیل پامپ و دامپ نمیکنه ، حالا ممکنه بعضی ها که خودشون رو تحلیل گر بدونن بگن همه ارزها طبق چارت و تکنیکال جلو میرن شاید!!! ولی در مورد تومی مطمئن نباشید. از من گفتن. امیدوارم همه سود خوبی بکنند.
دقیقا درسته فرمایش شما
دیروز همه می گفتند، اگه بیاد زیر ۱۸۰۰ یه کله تا ۱۲۰۰ میره
الآن ملاحظه میکنید رفته بالای ۲۲۰۰
واقعا به هیچ وجه نمیشه با تحلیل قیمت این ارز رو پیش بینی کرد
دیروز تا یه مقدار جون گرفت من ۵۰ درصدش رو فروختم فکر کردم با توجه به تحلیل ها ممکنه بیاد حوالی ۱۲۰۰ اونجا دوباره می خرم. متاسفانه جا موندم
حالا شانس آوردم ۵۰ درصدش رو فروخته بودم
دوستان از من به شما نصیحت
به هیچ وجه از این ارز نوسان نگیرید ممکنه بد جور جا بمونید
یه مقدار ازش بخرید و تا بعد از عید بهش نگاه نکنید و هر لحظه قیمتش رو چک نکنید مطمئن باشید سود بسیار بالایی میده. فقط پولی رو بیارید که تا مدتی یکسال بهش احتیاج نداشته باشید.
خیلی لطف کردید ممنون بابت پاسخگویی و راهنمایی تون
به نظر شخص شما نهایت قیمت اش چند هست