مشکل و ضرر در خرید

سه سال پیش یه افرادی به ما میگفتن این ارزها یک درصد برنده داره ما که تازه کار بودیم گفتیم شوت میگن چون یه کمی سود کرده بودیم و یه جوری این بازار مستت میکنه اصلا نمیفهمی چجوری سرمایه گذاری روی ارزها رو کم کم زیاد میکنی و بعد از اون وقت به فنا رفتنه. دوستان عزیز یک درصد افرادی که تو این بازار هستند سود خوبی می‌کنند که بسیار شانسی هست که به شما برسه. وقت و پول خودتونو الکی صرف اینجا نکنید اینجا مخصوص سود کردن خوده این صرافی ها و بنیانگذاران این ارزها است و گه گداری یه سودی هم بسیار شانسی به بعضی ها میرسه. من و دوستانم به این مطلب وقتی رسیدیم که کلی ضرر داده بودیم و چند سال صبر کردیم باز هم به پولمون هنوز نرسیده ایم تقریبا یک چهارم شده پولمون بعداز این همه تورم یعنی زیان محض. الان اینها رو به شما بر اساس تجربه میگم همینطور که قبلی ها به ما میگفتن. هموطنانم عزیزانم فدای تک تک هموطنانم بشوم خداوکیلی پولی که با هزار جور بدبختی و وام و… بدست آوردید رو نیارید بدید به یه مشت سرمایه دار از خدا بی‌خبر. متاسفانه افرادی که تو این بازار می‌آیند بیشتر از قشر متوسط به پایین هستند. برید دنبال همون کارو زندگی که یه لقمه نون در میارید و زندگی می‌کنید حالا هر چقدر هم مشکل داشته باشید باز بهتر از اینه که همین قدری هم که سرمایه دارید رو اینجا به فنا بدید. بخدا خودتون هم نمیفهمید که چطوری اینجا به فنا رفتید بعداز چند وقت متوجه میشید درست وقتی که بیت کاملا افت میکنه و بعد میاد بالا ولی اون ارزهای شما که اومدن پایین از جاشون تکون نمیخورند. اون وقت می‌فهمید چه کار کردید. موفق و پیروزی رو برای هموطنان عزیزم آرزو میکنم. خدا نگهدارتون

بزرگوار شما باید مدیریت سرمایه کنی ..چند سال پیش سولانا چند بود الان چنده.؟..قرار نیست هر ارز به درد نخوری رو بری بگیری که اخرش ام به پولت نرسی..دنیای امروز دنیای ارزهای دیجیتاله..حتی برلی دور زدن تحریم ها

تا همین چند ماه پیش حدود ۱۳۰ دلار بود. نزدیک ۱۰۰ درصد رشد داشته. ریپل چهل سنت پود الان ۲دلار و نیم هست یعنی ۵۰۰ درصد و کلی ارز دیگه. حرفت منطقی نیست

مگه قرعه کشیه که شانسی باشه
چیزی که من متوجه شدم تو این بازار حدضررنهایت۲۰درصده که باید درنظر بگیری
ولی سودش با تحقیق وصبر حداقل ۱۰۰درصد
درضمن حتما باید با سرمایه ایی که بهش نیاز نداری بلند مدت وارد شی

همه ارزها بالا رفته شما گفتین ۳ سال قبل ارزهایی خریدم وهنوزم به پولم نرسیدم کدوم ارز رو میگی که به پولت نرسیدی همه ارزها قیمت رفته بالا دلار گرفته باشی سه سال قبل حول و حوش ۵۳اینا بود الان ۷۳ تومانه و… من نمیدونم در مورد کدوم ارز صحبت میکنی. اگه یه ادم بیسواد که هیچی از ارز نمیدونه در اینجا بهت میگفت ۳ سال قبل ارز فلانو بگیر الان در سود بودی . اصلا حرفت منطق نداره تو نگو هنوز به پولم نرسیدم بگو سرمایه گذاشته بودم و بازار رو نمیدونستم کی بفروشم در ضرر میفروختم ودر صعودی ارز میخریدم اینجوری اره سرمایت به فنا میره . الان مردم عقلشون در چشمشونه نگاه میکنن و افکار و اختیار تام دارن در این ارز وقتی با حرف هرکسی بیای ارز بگیری نمیتونی به سود برسی

ناصرخان حرفات ضدونقیض هستن.اگه شما ۳ سال پیش سولانا میخریدی سولانایی ک کمتر از ۱۰دلار بود ،راستی سولانا الان چنده؟خودت ترسو بودی ک از این شاخه ب اون شاخه پریدی