یک بار برای همیشه به این فکر کنید که سود ده بیست تومنی هیچ کار نمیتونه بکنه تو این مملکت صبور باشید اگر تا عید قیمتش رو ۵۰نبود هرچی خواستید بگید من برای شماها حرص میخورم خودتون عین خیالتون نیست
بزودی لیست در بایننس:sparkles:
هنوز لیست نشده ولی صفحه اختصاصی لحاظ شده و در مورد جامعه محوی بودن و جذب بیشترین کاربر توضیح داده
محاله بیاد با آب و تاب توضیح بده و خبری نباشه بزودی
به انگلیسی بزنینx empire میبینید صرافی بایننس تو لیست سرچ میاد
بخدا راست ميكه بر فرض بيست ميليون هم كرفتيم دردي دوا نميكنه ،،،بايد با حمايت و همدلي تحمل كنيم قيمتش بره بالا بعد همه با سود عالي خروج بزنيم البته من خودم به اين سادگي ها نخواهم فروخت و براي بلند مدت خريدم و ميدونم يك روز قيمتش به ده سنت هم خواهد رسيد ؟يه چيزي هم هست بعضيا به اميد اينكه مجدد بياد پايين بخرند و بيشتر كنند ميفروشند اما يادتون باشه ميفروشيد يك دفعه پامپ ميكنه ديكه نميتونيد بخريد ؟؟؟
بنظرت بیکاریم یا پولمون زیادیع تا شیش ماه بمونیم تا به پول اصلیمون برسم پفیوز زر نزن اعصاب نداریم همه
همین هفته۲۰۰ دوست تومنومیزنه ببین کی گفتم
نابغه ارز dose رو خریدم ۱۷ تا تومن ۳ میلیون واحد بعد رو ۸۲ فروختم و اینم باز ۴ میلیون واحد رو ۱۶ خریدم حالا ببین هولدر بودن خوبه یا خرید فروش😆
یعنی ارزای دیگه رو ول کنم بچسبم منتظر باشم تا این بیاد بالا؟رو اوج قیمت میفروشم کف میخرم
البته خداکنه همیشه پر سود باشی ولی نوسان گرفتن همیشه سود نمیده منم چندین بار گرفتم یبار پس دادم همشو
سلام. چطور میشه شما را دنبال کرد؟