تبدیل سرمایه به سود

سلام اقای بختیاری یه جای فرموده بودید اگه کسی تا الان از ابن بازار سود نکرده بهتره بره چون تا اخر بولران مطمعا ضرر خواهد کرد..من بونک رو ۳۵۰تومن و فلوکی ۲۰تومن گرقتم الانم تو ضررم به نظرتون بفروشم یا نگه دارم.و ارزهای. تلگرامی داگز همستر و کتز که هیچ کدومشون تا الان به قیمت خریدم نرسیدن ممنون میشم این ارزهارو بگید نگه دارم یا بفروشم.با ارز fifti فیفتی که از سال قبل نگه داشتم و پولم یک سوم شده .به نظرتون من چیکار کنم راهنمایم کنید مممنون میشم

3تومن و نیم نه 350تومان

نه داداش همین ها را هولد کن
فقط یکمی دیر سوار شدی
قول میدم تا چند هفته دیگه همین بونک و فلوکی رشد خیره کننده داشته باشند.

به 350 می رسی و خیلی هم خوشحال میشی چون 3 و نیم خریدی

همون دیگه اینقد گیر میدید:heart_eyes::hugs:

سلام اقای بختیاری عزیز. من ارز گراف هم دارم اما تکان نمیخوره به نظرتون نگهدارم اونم

سلام ببخشید آقا محسن عزیز مثل اینکه این حرفهای دوستان بهتون استرس وارد کرده خیلی بی حالین وآشوفته منم تا چند روز پیش همینجوری بودم تا یکی از دوستان گفت نگران نشم
برادر منم یه کم دیر آمدم انشالله همینا سود خوبی میدن حرکت میکنن فقد نفروشین که اون موقع ضرر بیشتر میکنین البته ببخشید بزرگوار باعرض پوزش

سلام عرض ادب خدمت آقای بختیاری ودوستانی عزیز اگه میشه بتونین راهنمایی کنید ممنونتون میشم من خیلی زیاد از ارزها سر در نمیارم تا الان هم با راهنمایهای شما پیش رفتم ممنونم ازتون من این سبد دارم هرکدوم اگر ضعیفه بگین عوض کنم با یه ارز که خودتون معرفی میکنید ممنتون میشم
بونک
PEIPEI(ETH)
پونکی
تامادوج
برت
اکس امپایر
بعد آقای بختیاری ببخشید ارز دومی که گفتین من پیدا نکردم
پهن کوین
اگه بتونین بزرگی کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم
البته یه اشتباهم کردم متاسفانه ریپل تو قیمت 133فروختم
همه میگفتن اصلاح داره بفروشین متاسفانه ترسیدم
بعد اآمدم بخرم شده بود 196دیگه نخریدم آمدم پونکی به گفته ای یکی از دوستان خریدم

دوست من بهترین ارزها رو داری ولی باید صبر داشته باشی

دوستِ عزیز، منظورِ آقای بختیاری از پِهِن کوین، کوین هایِ بی ارزش هست و اینکه
طیِ بولران اکثرِ کوینها و … سود دهی دارند…