سلام من میخوام ماشینمو بفروشم به نظرتون کدام ارز الان وقت خریدشه که سودی حداقل ۴ ۵ برابر بهم بده لطفاً راهنمایی کنید
جدول ارزها ببینی هرچی بالا تر باشه سودهی کمتر ریسک هم کمتره هرچی پایین تر میره سودهی بالاتره ولی ریسکش هم باید بپذیری
این بازار ریسکه ممکن پولت نابود بشه
سلام مگه ماشین تو چن قلو میزاد که این شش برابر بهت بده
سلام نفروش خدا شاهده فقط اعتیاد داره؛من بعد از 3 سال یکبار 170 سود کردم.بارها ضرر کردم.نفروختم تا به پولم رسیدم
کودن . ابله . بی سواد
نکن داداش این کارو باخودت نکن افسردگی میگیری اگه به خودت رحم نمیکنی به ماشینت رحم کن اگه پول کناره داری وارد شو وگرنه این کارو نکن به خدا پشیمون میشی اگه حرف ماهارواینجا قبول نداری بوروازچندتا تریدر معروف چندتاحرفه ای سوال کن ببین چی میگن فقط بامشورت فقط شمایی که داری اینجامیپرسی معلوم که تجربه ای نداری پس نکن باسرنوشتت بازی نکن اینجا شوخی بردارنیست نکن نکن نکن
ماشین نفروش من فروختم پول ماشین رفت شما این کار را انجام ندید اول رو صبر خودت کار کن بعدند من صبر نکردم با خرید فروش نواسان بازار صفر کردم اول خودت رو بسنج بعدند بفروش با بالا پایین بازار از دست پا در نشی
شیبا و بون الان موقع خرید
تجربه خودمو میگم خودم ماشینمو فروختم کردم تو بورس به گاج رفت نکن برادر پول اضافه رو وارد این بازار کن
گفتی اعتیاد داره دمت گرم👏. حالا چه سود یا ضرر کلا جنبه هیچی و نداریم😁