تجربه خرید و هولد ارزهای دیجیتال

سلام من خودم ۸۰۰میلیارد واحد از این ارز در زمان لیست شدنش در ابتدا حدود سه سال حالا شاید بیشتر خریدم و پارسال مشکل مالی داشتم مقداری فروختم الان ۱۶۰میلیارد واحد دارم همینطور امیدوارم که ی روزی بره بالا یکی میگه دوتاصفر میفته یکی میگه ۴تا صفر حذف میشه یکی میاد همه را نهی می‌کنه میگه به زور یکی از صفرهای حذف میشه…
ومشکل این جاست که ۲تا آدم سروکون درست که چیزی حالیش بشه اینجا نیست منظورم حرفه ای ها آنهایی که وارد هستند سمت ارزهای اول تا سوم هستند فقط مستضعف ها با ایده ی چند تا صفر اگر کم کنه پولم میشه فلان قدر میرم دبی اون یکی میگه منم یاخودت ببر، و اینطور افراد اینجا هستند.
خلاصه کلام من سال۹۹ پول ۵تا دنا صفر گذاشتم توی ارز دیجیتال (کاردانو.ترون.وان.بی بی دوج.دوج.استلار.ریپل.شیبا.فلوکی.فگ.وجدیدا پپه.بونک.ووندتا شت کوین دیگه)سال ۹۹ برد خوبی کردم بعلت بی تجربگی سودم سوخت وشدم متضرر ولی عهد کردم هر طور شده نگه دارم که اگر یک درصد به نتیجه رسید سودشو ببرم حالا اینقدر بند تنبون(طمبون) کوتاه نباشید صبر کنید یا رومی رومی یا زنگی زنگی.

بسیار عالی
میشه بگید چرا پول تون سوخت شد که تجربه ای بشه برا من بی تجربه . تشکر

اگر ارزی قابل پیش بینی بود و پیش بینی ها درست از آب در میومد الان همه باید ثروتمند بودن!فقط فهمیدم چیزی به اسم تحلیل وجود نداره

شما اول برید درست حرف زدن رو یاد بگیرید بعد بیا دهنتو باز کن

اگه ی نفر از ارزوهاش میگه که میرم دبی یا خونه مورد علاقمو

میگیرم سروکون چی میدونم از همینا ک تو خانواده بهت یاد دادن

نیس

این ارزهای که تو گفتی الان باید میلیارد شده باشی فاز چیه

بیا سرشو بدم دستت🙂