اگر این همه آدم بدبین که همه رو تشویق به فروش میکنن نبود خیلی خوب میشد یکی مثل مسافر زمان هم که تو قیمت مفت ۵ تومن توصیه به خرید میکرد متهم به معتاد بودن و توهمی بودن میشد واقعیت اینه که من در زمان سفر کردم بدون دروغ و توهم هم سفر کردم ولی چون بیشتر افراد خودشون نمیتونن اینکارو کنن به نظرشون غیر ممکن میاد
تو ک ب زمان سفر کردی:joy:و سه ساله داری میگی نفروشید میره بالا ،خوب تو ک میدونستی این کی قراره برا بالا و اینکه حتما هم میدونستی بیت اون موقعه ۱۰۰ هزار میشه ،چرا همون موقعه خالی نکردی سوار بیت نشدی ک یه سود توپول ببری بعد میفروختی باز میومدی روی وینک ،تو اوسگول خووتو خر فرض میکنی و به شعور نداشته خووت توهیین نمیکنی چ جورز روت میشه بیای گوه بخوری و بگی من مسافر زمانم ایندرو دیدم ،اینده رو دیدی اینحا چ غلطی میکنی وقتی بیت سه سال پیش تا ۲۵و۳۰ هزار ریخت نخریدی تا الان رو ۱۰۰ هزار حالشو ببری ،نشستی وینک از چهارتومن بیاد روی دوازده تومن اونم بعد سه سال ک بگی دیدید راست گفتم من مسافر زمانم گفتم وینک میره بالا ![]()
![]()
![]()
یعنی من نطفتو گا…
ک.ص مغز توهمییی
واقعا آدم پلشتی هستی
خستع نمیشی اینقدر شعر میگی
سلام دروغ خوب نیس من دو ساله که پیام میزارم نه ۳ سال از وینک سه تومن و پنج ربالی پیام گذاشتنم شروع شد پس سرمایه کسی رو هم به باد ندادم
واقعن خسته نباشی
کیرغول وشکوندی
دوست عزیز شما تو هشت تومن هم اصرار به خرید کردی گفتی مفته… تا سه تومن اومد پایین … بعد چهار سال تازه رسیدیم به پول خودمون … امیدوارم با این مزخرفاتی ک میبافی باعث بدبختیه هموطنانت نشی …