انتقاد از توهمات و تحلیل‌های نادرست

سلام دوستان، پیام همه شما عزیزان رو در این صفحه خوندم و میبینم که اکثرا ناامید و خسته شدید ،این دقیقا همون چیزی هست که نهنگ‌ها دنبالش هستند،(خسته کن ،پیاده کن) فقط صبر میتونه همه رو نجات بده ،اگر دنبال سودهای کم هستید بهتره همین الان از این ارز خارج بشید اما یادتون باشه اگر دنبال سودهای چند صد هزار دلاری هستید اینجا تنها ارزی هست که میتونه زندگی شما و خانواده هایتان رو نجات بده،اجازه میخوام حقیقتی رو به شما بگم،سرمایه های ارزهای دیجیتال در نهایت باید به سمت اتریوم سرازیر بشه و جز این هیچ راه چاره‌ ای ندارن ،چون تنها ارزی هست که به شدت قابل رشد تا مرز 12هزار دلار(تا یک‌سال اینده)هست،و از اونجای که اتریوم وابستگی شدیدی به آربیتروم داره پس آربیتروم هم رشد قابل توجهی خواهد کرد و در آخر ای آی دوج منفجر خواهد شد ،این عین واقعیت هست ، ما همه باید به تصمیمی که خودمان گرفتیم احترام بزاریم (منظورم خرید همین ارز هست)واقعا وقتی به گذشته فکر میکنم که چرا ارزهای مثل شیبا،پپه،دوج کوین ،بی بی دوج و …رو نتونستم چند سال پیش مفت بخرم حسرت میخورم ،دیگه نمیخوام این اتفاق برای خودم و شماها رقم بخوره ،تاریخ تکرار خواهد شد به شما قول میدم ،برای همه هموطنان از صمیم قلب آرزوی سلامتی و ثروت میکنم.

ما یکسال صبر کردیم هیچی نشد تو ضرر هم هستیم هنوز.
آیا این قبری که ایستادیم بالا سرش مرده توش هست یا نه.
این خیلی مهمه.
شما بگو تا چند ماه دیگه صبر کن موردی نداره. این چند ماه هم میگذره.
مشکل ما اینه اگه آلت سیزن تموم بشه و این رشد نکنه چی
. ما هم به امید اربیتروم سرمایه ریختیم توش.
انشاله همینی که شما میگید

رهگذر داداش ما می‌ترسیم بوران هم تموم بشه این ارز همچنان ۲ درصد سود یا ۲ درصد منفی باشه از این بازار جا بمونیم نه توکنسوزی داره نه تبلیغ داره هیچ الکی افتاد یه گوشه ۱۰ درصد سود بده فرداش بیشترین منفی رو داره تو بهترین حالت نمیتونه ۱ ساعت بالای ۱۰ درصد بمونه سریع برمیگرده رو ۲ درصد