صبر، راه نجات در بازار ارز

اگر دوستان اهانت نمیکنن،اگر دیس لایک نمیدن بر اساس واقعیت چارت و بازر صحبت کنم،،،دقت کردین ارزها همه مگر چند تایی دارن فقط رنج میزنن،،این نشانه شروع روند اصلاحی بازاره،،دوج کوین الگوش صعودیه،،،مقاومت رو با شدوی صبح شکسته ولی،،روند ضعیفه،،خریداران نوسانی حجم کم میکنن و موجودی کل تتر بازار داره زیاد میشه که نشانه نقد شدن سرمایه گذارانه،،،واگرایی نزولی هم دیده میشه اما،،،همه ارزها دارن سقف قبلشون رو حتی بدون حجم خرید توسط مارکت میکر تکمیل میکنن،،،در بلاتکلیف ترین حالت ممکنه بازار،،اگر هم صعودی باشه کوتاه و با برگشت سریع تره،،پس نقد بودن الان بهترین کاره،،چون اشباع بازار از نظر rsi حکایت از اصلاح عمیق هفتگی داره،،از طرفی دامیننس تتر هم به حمایت رسیده و احتمال افزایشش زیاده که متعاقبا کاهش قیمت بازاره نتیجش

اگه از خرید با این مبلغ جا بمونن شما پاسخ میدی؟؟؟
۳روز پیش تو‌مبلغ ۰.۴۲ هم شما میگفتین الگو نزولیه میریزه تا ۰.۳۸ من گفتم میره بالا
(تایید صحبتام تو آرشیو پیاماتون هست)
پس لطفا خواهشن ضرر الکی نزنین به هولدارا

تحویل بگیر آقای باتجربه این دومین بار😉

برو مشقاتو بنویس فردا میخوای بری مدرسه ،،من واقع بینم،،این ارز نهایت ۵۱۴۰۰ بره بالا بعد اصلاحه،جوجه رو اخر پاییز میشمرن،،همینجا اعلام میکنم اگر بیشتر از ۵۲ رفت شاید هم نرفت و اصلاح داد من رسما به غلط کردن میفتم،چشمتچ باز کن حجم کاهش،واگرایی منفی،،سقف کوتاه،،فشار فروش بالاتر،،،اگر هم جا بمونن ضررش کمتر از ریزش پنجاه درصدیه با توجه با اشباع بودن همه تایمها،،پس درساتو و مشقاتو بنویس تو کار بررگتر دخالت نکن پسرم

جوجه رو اخر پاییز میشمرن،،،بیا یه قناری دارم مثه بلبل حرف میزنه،،،برو مشقاتو بنویس،،صبر کن کندل هفتگی تموم شه،،اگر از ۵۲ بالاتر رفت و نریخت من همینجا ده بار به غلط کردن میفتم،،از سود جا موندن بهتره وارد ضرر زیاد شدن،ضمنا چرا همه جا هستی تو،،بیا ده تومن سرمایت رو میدم برو به درسات برس پسر خوب تو کار بزرگتر ها هم دخالت نکن!قول میدم نهایت بیست سالت باشه اینم ۲۵ ،،،درس و مشق نداری تو،،قناری هست پیشنهاد هم سر جاش ضرر کردی بیا بهت بدم هم فال و هم تماشا:yawning_face::joy:

اولا خدا شاهده من ۳۹سالمه
دوما پرتفوی جفتمونو بزاریم اگه نصف من سرمایه داشتی من جلو همه میگم تو هرچی میگی راسته
سوما ۴سال تو این بازارم اندازه تو ادعا ندارم