نمیدونم چه اتفاقای افتاده که یکم از ضررهایی که کردیم رو داره جبران میکنه
البته متاسفانه خیلیا چون مثل من رو اعداد بالاتر خریدن هنوز تو ضررن.
پیشنهاد میکنم اونایی که با سود خارج شدن یا فروختن دوباره طمع نکنن که از این ارز بگیرن
این ارز هیچ پشتوانه ای نداره که . با چندتا خبر بالا پایین میشه. الان یکی یه حرفی زده حتما . این ارز هیجانی شده یکم رفته بالا. ممکنه بیشترم بالاتر بره ولی مطمئنا با همون شیب هم میاد پایین
برین رو ارزای تاپ تر سرمایه گذاری کنین .دچار هیجان نشین که این ارز رفت بالا از این بگیرین…
اثری از یک فروشنده و پشیمون
من الان پانزده تومن تو سودم بازم نفروختم
چرا میخوای زیر پای ملتو خالی کنی…نظراتتون واسه خودت نگه دا. لطفا…بدون علم حرف نزن
بچهها من تا حالا از چند سال پیش ارزهای پتانسیل دار زیادی
دیدم دوج از یک ریالی نظاره گرش بودم روی ۱۵۰ ریال خریدم
شیب را از ۱۸ صفر تماشا کردم رو ۱۰ صفر خریدم
امپراطوری ایکس را ۴تومان خریدم رو ده و پانزده خریدم
ای کاش تمام ارزهامو به x تبدیل کرده بودم
دوستانی که میخواند به یک جایی برسند تا ۱ سال دیگه رو این ارز باشید و هر چه میتونید اضافه کنید
اینا را نگفتم واسه خودم که این ارزو خریدم هر کی هم دوست ندارد بفروشد و برد
جریانه ملخه یکبار جستی ملخه دوبار …را میدونید
چند باری خرید و فروش میکنید مثلا رو ایکس یک میلیون
میندازی گلش یک جام تلافی همشو در میارد یک چیزی هم
میری زیر پس هولدر بودن برا این ارز واقعا خوبه نه برا هر ارزی ارزششو دارد دست کم شش ماه صبر کنید نهایتا یکسال تا به خواسته ها تون برسید
من هولدر ترون دوج شیبا ریپل و ایکس هستم
باور کن زیر پای ملت رو خالی نمیکنم . منم موقعی که خریدم همین نظراته بخر بخر رو نگاه کردم هیجانی شدم خریدم. من خودم چون قیمته بالا خریدم تو ضررم فعلا . از خدامه بره بالا ضررم جبران شه عزیز. چه علمی خودتم میدونی این ارز بر پایه ی تحلیل و علم پیش نمیره
خدارو شکر .انشالله بیشترم بشه .من چیزی که به سرم اومده بود رو گفتم
پشیمون که بله . ولی نفروختم .روی ۴۴ خرید زده بودم متاسفانه حداقل تا بالای اون منطقه مجبورم صبر کنم . ودعا کنم که هر چه زودتر برسه به اون رقما