این و خیلی از ارزهای دیگه الان تو سقفن فداتون بشم دیگه انچنان روی بیشتر شدن قیمتش حساب نکنید شاید یه چند درصدی شاید این ارزها یه چند ماهی جولان بدن توی همین قیمت ها ولی بعداز چند صباحی که بسیار افراد معدودی از جمله صرافی ها و بنیانگذاران ارزها از اون خبر دارن شروع به ریزش و بعضی ارزها کلا از چرخه خارج میشن و شما میمونید با یه مشت ارز به فنا رفته ی بی خاصیت و کلی صبر و دلداری به خودتون که باز برمیگردن به همون قیمت که خبری نیست. زودتر فرار کنید که سرمایتون رو نبخشید به یه مشت آدم سرمایه دار که اینها رو درست کردن واسه خالی کردن جیب مردمی که میخواستن یه شبه یا یه ماهه حتی چند ماهه بدون هیچ تلاشی پولدار بشن. حالا دیگه خود دانید. بعدا به حرف من میرسید همین جور که من به حرف قبلی ها رسیدم
فعلا که ما چند ماهه بدون هیچ تلاشی پولدار شدیم … همین bnb من چهار برابر قیمیتی که خریدم شده در حالی که من با ارامش خاطر هر روز روی درس خوندن و آزمونم متمرکز بودم سرمایه گذاری روی ارزهام با همه بالا و پایینهاش به سود عالی رسید پس بازار فقط شناخت کافی لازم داره نه تصمیمگیری از روی احساسات و هیجانات
بزرگوار یه جوری نصیحت میکنه و اندو میکنه تو پندرز که یکی ندونه فکر میکنه کی بوده و چی شده ، خوب معلومه کسی که ده میلیون شیبا میخره تا وقتی شد یک دلار بفروشه ، این بازار براش کلاهبرداریه ، نباید با حرف های آدمهای پوچ که میخواستن سره سال نشده بیلیونرت کنن اعتماد میکردی ، بله الان متوجه شدی که خر داغ میکردن ، دوست عزیز بدون آگاهی کافی و دانش حداقلی نباید در هیچ بازاری سرمایه گزاری کرد و با طمع میشه هر آگاهی ، دانش و ثروتی رو از بین برد