دورد دوست عزیز من خدار رو شکر میکنم تونستم باعث رشد سرمایه خیلیها باشم باسیگنال به موقع و تزریق امید همواره راهنمایی هم کردم تذکر مدیریت سرمایه هم دادم
که اینجااگر طمع رو کوله وهمراهی کنی باید وزنه صبرت رو هم سنگین تر کنی کاری که من کردم این بود سیگنال به موقع تزریق امید مبارزه با سمپاشها تشویق شما به صبوری جلوگیری از عجول بودن شما همه اینا باعث شد تا شما صبور باشی مفت نفروشید
مدیریت سرمایه از دید خودم رو هم توضیح دادم وقتی ۵۰تومن سرمایه میاری ۱۰۰تومن ۲۰۰تومن سرمایه میاری سرمایه ت ۴برابر شده مجبور نیستی باطمع زندگی کنی مدیریت سرمایه کن دو چهارم یا ۳چهارم رو بفروش و بابقیه ادامه بده بقیه کلا برات مجانی افتاده میزان برداشتی ت هم کلا برات اصل پولت وسودت بوده اگه شارپی رفت بالاتر یا لاکپشتی کلا سودت هست اگه شارپی ریخت یا لاکپشتی با برداشتیت مجدد خرید میکنی اونم فقط یک سومش برای خرید باشه
درضمن اینم طبیعیه خیلیها که رو سود چندبرابری هستند الان بخشیو میفروشن پایینتر ورود میزنن که در کل قیمت رو همچنان روندصعودی می مونه وبه راهش ادامه میده
پس همچنان صبور باش ترسو نباش طمعکار هم نباش به موقع خروج بزن کمترین خرید رو بزن
اهان یعنی شما میگین سودش تا همین جا بوده تارگت هایی ک داده بودین رفت هوا
امید اصلا معلومه چی میگی گفتی سه دلار میشه الان میگی طمع کار نباشید میشه توضیح بدی روز اول گفتم تعداد ساپلا هارمونی نسبت سقف قبلی دوبرابر شده دوستان رو گفتم طمع نکنن اگر شد 40سنت بفروشن ولی شما گفتید سه دلار لطفا ملت رو جو گیر نکن
مطمئن باش ۳ ماهه سه برابر میشه ..به دید بلند مدت ۳ ماهه ببینش..