لطفا توجه کنید .
داخل یک کانال ارز دیجیتال و یک تریدر که پنجاه هزار عضو داشت دیدم نوشته بزودی ریپل رشد ۳۰۰ درصدی را خواهد داشت و۳۰۰ برابر خواهد شد . چند هزار نفرم لایک کرده بودن !
اصلا به این کاری ندارم که فرق درصد و چند برابر بودن تشخیص نمیده ینی فکر میکنه دو درصد رشد کنه یعنی پولش ضرب دو میشه!
و اینکه ریپل اگر حتی ۳۰۰ برابر برسه مارکتش دو برابر بیت میشه و غیر ممکنه … !
من فقط تعجبم از اینکه چطور اون همه آدم با کمترین سطح سواد و تحقیق همچین چیزی لایک میکنن و راجبش صحبت میکنن و فوروارد میکنن .
من از شما دوست عزیز درخواست میکنم حتما اموزش درست ببینید .
از طریق تحقیق داخل سایتهای خارجی یا سایتهای معتبر ایرانی .
به حرف این شیادان نابلد گوش ندید .
مراقب سرمایتون باشید . من حدود ده سال داخل این بازارم . وقتی میبینم کسی که فرق مارکت و حجم معاملرو تشخیص نمیده وکانال زده و داره پیشنهاد خرید و فروش میده واقعا ناراحت میشم .
دوستان ده ارز برتر بازار در بهترین حالت و بهترین شرایط طی چند سال پیش رو شاید چند برابر رشدکنن و چیزی بیشتر از اونها انتظار نداشته باشید . یک چیزی بین ۱۰۰ درصد الی ۴۰۰ درصد . یعنی پولتون بین دوبرابر یا در خوشبینانه ترین حالت پنج برابر خواهد شد .
همیشه هم این مسئلروفراموش نکنید که برای محاسبه سود و اصل پولتون،
باید درصد سود جمع +با اصل سرمایه کنید . نه ضرب ×…
عزیز من اول برو یه تحقیق کن ببین بیزینس و هدف ریپل چی هست؟و در آینده قراره چه کاری انجام بده و بر حسب اینکه هدفش مشخص باشه برات متوجه میشی غیر ممکنی وجود نداره .همه میدونید که ریپل قرار سیستم پرداخت بین بانکی و بانکی رو به دست بگیره این از هدف ریپل .حالا باید ببینیم مارکت کپ و حجم پول در موسسات چقدر هست که در آینده نچندان دور واردش بشه .حجم کل پول در موسسات جهان بالغ بر 450تریلیون دلار هست .حجم پول در امریکا 145تریلیون چین 75تریلیون ژاپن 28تریلیون .موسسه بلک راک 10تریلیون .موسسه جی پی مورگان 3تریلیون .بانک چین 5تریلیون .شرکت نفتی عربستان 3تریلیون .
حالا به نظر شما با این حجم پول و هدف شرکت ریپل قیمت های نجومی دور از انتظار و غیر ممکن می باشد یا خیر؟
حرف شما درست هست ولی این که گفتید۳۰۰ درصد میشه سیصدبرابر،که اشتباه هست. ۳۰۰درصدیعنی سه برابرمیشه.وکاملا درسته که ریپل ۳۰۰درصدرشدخواهدکردالبته تااواخر۲۰۲۵
اشتباه خوندی . من میگم اون تریدر این اشتباه کرذه .لطفا تا اخر بخون دوست عزیز .و اینک ۳۰۰ درصد یعنی اصل پولت ۴ برابر میشه . نه ۳ برابر .برای شماها این کامنت ثبت کردم که در عین اشتباه خودتون فکر میکنید دیگران در اشتباه هستن . لطفا تا اخر مطلب بخونید .
دوست عزیز هر هدفی داشته باشه بهترین حالتش مارکتش میشه ۳ یا ۴ برابر الان یعنی ۲۰۰ درصد یا ۳۰۰ درصد رشد. پس حرف من درسته و تاکید شما بر چیه خدا داند . لطفا با اشتباه خودتون دیگران را در اشتباه محض فرو نکنید .
من اشتباه اون شخصی که فرق ۳۰۰ درصد و ۳۰۰ برابر نمیدونه توضیح دادم ک در اشتباه هستن . و تمام این متن هم علتش همینه . کامنت شما کاملا نامفهومه . و توپ توی زمین من بی دلیل انداختی . ایشالا ک خیره
اینجارو خیلی خوب اومدید. فقط 10 ارز برتر رنکینگ جهانی که ETF اسپات و در بورس های جهانی وارد شده یا خواهند شد.
ETF/ BTC
ETF/ETH
ETF/XRP
ETF/ADA
ETF/DOT
…
SOL
BNB
AVAX
Link
DOGE
مارکت ایکس امپایر جا برای رشد داشت . تازه وارد عزیز اول یاد بگیر بعد ورود کن .
من راجب ده ارز برتر که بالای ۲۰ میلیارد دلار هستن صحبت کردم . نه شت کوین و شانس و اقبال میم های تازه ساخته شده .