شکست آلت‌ها در برابر بیت کوین

سلام دوستان من زیاد وارد نیستم خدا پیغمبری نظرتونو بگید یکم پول دارم که اصلا لازم ندارم بنظرتون الان ریپل بخرم یا فعلا میاد پایین ممنون میشم مشاوره بدید کسایی که واقعا سردر میارن :folded_hands:

نظر خودمو بخوام بهت بگم
بهت میگم فعلا یکم صبر کن رو قیمت 165هزار تومن تا 171هزار تومن پله ای خرید کن
بعد اینکه پیشنهاد میکنم ارز رو تا اردیبهشت حداقل نگهداری اگه سود میخوای
حداکثر هم که 5ساله هولد کن ببین چی میشه
انشالا که سود کنی
یه چیزی و یاد بگیر هیچ موقع با حرف این و اون خرید نکن من پیشنهاد دادم خودت تصمیم بگیر
و اینکه این بازار هم ضرر داره هم سود آدمایی که با یه لغزش و ریزش بترسن و ارز های خودشون و مفت بفروشن
پیاده میکنه اونایی که ناشی هستنم رو قیمت‌های بالا سوار می‌کنه
خلاصه تو این بازار باید محتاطانه و قانع عمل کنی
بخاطر منفی ها هم بگم که الان کل بازار کریپتو منفی هستش علتش هم می‌تونه نزدیک شدن به کریسمس و اخبار منفی جنگ باشه اما درست میشه انشالله
انشاالله که همگی سود کنیم

اگه اومد رو ۲.۲ دلار یه پله بخر اگه پایینتر اومد بازم یه پله بخر اگه دیدی پایین نمیاد فعلا هرچی قیمت مارکت بود یه پله بخر . در مجموع پله ای ورود کن

دوست گرامی تایم مناسبی برای خرید هست اونم پله ای اما این ارز رو اگر قراره نگه داری بخر

دوست عزیز سلام ،شما اول بفرمایید هولد میکنید و یا میخای نوسان بگیری ،اگر هولد میکنی اصلا ریپل گزینه مناسبی برای هول نیست و اگر هم رشد کنه درصد بسیار ناچیزی به شما دوست گرامی خواهد رسید به نظر من شما اگر هولدر هستین روی این ارز نیاید و میتونید روی ارزهایی مثل بونک و پپه هولد کنید ،ریپل نهایت رشدش اگر بتونه خیلی دیگه با منطق فکر کنیم پنج دلار هستش ،حالا دوستان اینجا قبول نمیکنن ،ولی دارم بهمون دوستان میگم الان سال ۱۴۰۳ هست ،دقیقا نظاره کنید این ریپل تا چندین سال بعد هم رشد بیشتر از پنج دلار نخواهد کرد ،من با اثبات و تحلیل دقیق میتونم براتون ثابت کنم ،ریپل سقفش پنج دلاره نهایتا ،رده سومه بخواد جای اتریوم رو بگیره میدونید چه مارکت کپی باید پیدا کنه محالاته ،امکان نداره

خدايش در مورد ريپل چيزي ميدوني؟
ريپل الماس كريپتو هستش
وقتي پول بياد ماركت كپ هيچي نيستش

زياد دور نيست به زودي اتفاقاتي تو كريپتو ميوفته كه همرو شكه ميكنه
تا زماني كه جاي سوئيفت رو بگيره هولد كنيد