با سلام
دوستان ریپلی من یک اشنایی دارم در شهر منچستر تو کار ارز دیجیتال هست و شرگت ارزهای دیجیتالی داره حدودا یک ماه پیش گفت تمام پولتو بزار رو بیت کویین میره بالا و حرفش واقعا درست در آمد بعد سقوط ریپل و بحث دادگاه و غیره ازش سوال کردم که من تمام هزینه هایم را وقتی ریپل در اوج خود بود ریپل خریدم نزدیک ۶۰ سنت بهش گفتم ایا بفروشم این ارز نابود میشه یا بعد ۴ اسفند ادامه میده ایشان گفتند ریپل یک شرکت قوی و محکمی هست ادامه خواهد داد و ریپلهایت را نفروش گفت فروردین ریپل ۵ دلاره تا اخر سال ۲۰۲۱ دو رقمی را رد خواهد کرد .
من ۲۶۲۰۰ تا ریپل دارم تا آخر ۲۰۲۱ نگه میدارم،حتی اگه صفرم شد برام مهم نیست ریسک کردم یا سود خیلی زیادی میکنم یا ضرر
اگه اطلاعاتتون درسته که بیشتر خرید بزنیم. من چیزی از ارز دیجیتال نمیدونم اگه میشه راهنمایی کنین
برادر من چرا الکی جو میدی ارزش کل بازار بیت نزدیک به ۸۰۰ میلیارد دلاره بعد سکه های ریپل ۱۰۰ میلیارده ضرب در ۱۰ بکنی میشه ۱۰۰ میلیارد این اصلا امکان پذیر نیست که ارزش کل ریپل از بیت که بالغ بر ۶۰ درصد باطار رو داره بیشتر بشه الکی جو ندید نهایت یک دلار بشه یا سقف ۹۷ بتونه بره که اونم محاله
خدا وکیلی راست میگی دوست عزیز اگه حقیقت میگی جون مادرتا قسم بخور ما هم باور کنیم