استراتژی بلندمدت بیبی دوج

سلام دوستان عزیز
بیش از ۳ سال بیبی دارم بالای یک تیلیارد… انشالله سقف قبلی بشکنه و یک سقف جدید(حدود ۸۵ تا ۸۷) بزنه ۵۰ درصد فروش میزنم و پس از اصلاح بیت و به تبع ریزش بیبی دوج در قیمت پایین تر خرید میزنم…اگر هم بیت ریزش کرد و مجالی برای زدن سقف قبلی و ایجاد سقف جدید نزد نمیفروشم…این استراتژی بنده هست پس از حداقل ۴ سال حرص و جوش در این بازار…
فقط دقت کنید احساسی خرید یا فروشی نکنید وگرنه در این بازار دچار ضرر میشید و ناچار میشید برای اینکه از بازار جا بمونید با قیمت بالاتر خرید بزنید…این بازار کسی موفق است که احساسی عمل نکند و با یک استراتژی و منطقی با بهره از اساتید کاربلد… بشخصه اگر این مرحله فرصت فروش و خرید بدهد به هیچوجه دیگر خرید و فروشی انجام نمی دهم و این چندماه صبر میکنم که اشتباه شیبا که با ۴/۵۰۰/۰۰۰ تومان میزان دو میلیارد و هشتصد میلیون شیبا خرید زدم بودم و از سر خرید و فروش اشتباه از دستم رفت تکرار نمیکنم…
دوستانی که علاقمند هستند بیبی دوج خرید کنن فعلا احساسی نشند و تحمل کنند بیت اصلاح کند(زیر اعداد ۹۰ هزار ) بعد با قیمت مناسب خرید بزنند…
دقت بفرمایید طی این چند ماه پیش رو هرگونه خرید و فروش احساسی باعث حرص و جوش و ضرر می شود…
مطالب میبینم بسیاری تازه کار هستند و حول حلیم…
احساسی تصمیم نگیرید…
این دوره انشالله بیبی دوج رتبه زیر ۵۰ خواهد داشت فقط صبوری کنید و به این پامپ ها قانع نباشید…

سلام امشب میشه خرید زد یا باید بیشتر بریزه

سلام به نظرت اگر بیت بیاد پایین این تا کجا اصلاح می کنه؟

داداش همه رو گفتی ، کلا ۶۰۰۰ دلار ببیی داری دیگه. اینقد دیگه تحلیل نداره که استاد…

کم خالی ببند جون مادرت .یک تیلیارد بی‌بی داری!؟به خداکه داری دروغ میگی

بصورت تقریبی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد اصلاح که البته به سطح اصلاح بیت بستگی دارد

سلام و شب بخیر
بزرگوار تحلیلی نکردم فقط نظر شخصی عرض کردم بلکه به بنده خدایی کمک بشود.
بفرض جنابعالی 6000 دلار باشد آن هم برای میم کویینی همچون بیبی دوج که هنوز ابتدای راه هست و پامپ جزیی تا الان داشته بنظر شما دوست عزیز تا چند ماه دیگر چقدر پیش بینی می کنید این مبلغ باشد!!؟؟
به هر حال بنده هم با توجه به تجربه شیبا و خیلی شت و میم کویین ها از سالهای گذشته مجدد شانس خودم امتحان میکنم البته می توانستم معقولانه در حد ۶۰ دلار سرمایه گذاری در این میم کویین داشته باشم و مابقی در آلت کویین ها سرمایه گذاری کنم که ریسک کمتری داشته باشند به فرض اتریوم یا bnb انتخاب می کردم که نهایت حدود ۳ تا ۵ برابر بشود…

توصیه به هموطن های عزیزم؛
اینکه دوستان اشاره می کنند همیشه سبد مناسبی داشته باشید که شامل ؛ بیت کویین ، آلت کویین ، میم کویین و شت کویی باشد برای کسی که میلیاردها تومان در این بازار سرمایه وارد می کند بصورت درصدی ؛
بین ۳۰ تا ۵۰ درصد بین کویین
بین ۵۰ تا ۷۰ درصد آلت کویین
بین ۱۰ تا ۱۵ درصد میم کویین
و کمتر از ۵ درصد شت کویین برای ایجاد یک سبد معقولانه پیشنهاد می شود

ولی برای ما ایرانی ها که با توجه به تب و تاب اقتصادی بسیار نگرانی ها داریم و بدلایل مشکلات بسیار نمیتوانیم چندین سال صبوری کنیم برای بازار این چنینی سبد زیر پیشنهاد می شود بنحوی که شامل ؛
بیت کویین صفر درصد
آلت کویین ها نهایت تا سقف ۵۰ تا ۶۰ درصد
میم کویین حدود ۴۰ درصد
و شت کویین ها حدود ۱۰ درصد
غیر از این فکر کنید به سرانجامی…

انشالله همه هموطنان عزیزم از این بازار بهره لازم ببرید…

خداوند لعنت کند کسی که در این جمع دروغ می گوید…همچنین لعنت کند کسی را که دیگران به دروغگویی متهم و قضاوت می کند… متاسفانه مشکل ما همین است که چشم دیدن دیگران نداریم و مشابه شما یکسال میبینم در این فضا پرسه می زنید…

شماره تماستان ارسال کنید از کیف پولم تصویر ارسال کنم بعد مرد باشید صحت و سقم حرف بنده در این جمع منتشر کنید…