وقتی در مورد مدیریت سرمایه هشدار دادم که صفهای وحشتناک فروش رو دیدم اینجابود خواستم شمارو اینطور آگاه کنم که خیلیها داشتن از آب گل آلود ماهی میگرفتن بازار دچار صعودهاي بزرگی شده بود سرمایه همه چندبرابر شده بود نیاز به همچین اصلاحی داشت شماهم سرمایه تون چندبرابر شده بود امااگر اینطور که الان شده می شد طاقت نداشتید در مورد بازارهای خونی قبلا هشدار دادم که این یک نمونه شه ۱/۵۷۰/۰۰۰/۰۰۰سرمایه فقط از یک کیف پولم الان شده ۵۲۵ملیون بجز کیف پولی که سرمایه سنگینی رو هارمونی و یکسری ارز دیگه دارم حالا پایینتر دیدم آقای حمزه برام جواب نوشته چی میگی؟تو گفتی ۳دلار الان داری میگی مدیریت سرمایه؟همه سوابق پیامهای هست در مورد مدیریت سرمایه همیشه گفتم این سری هم هشدار دادم بالای یک ملیون واحدهارمونی دارم که حتی دست بهش نزدم اگر خودمم مثل خیلیها ترید پشت سرهم میکردم الان ۵۰ملیون تا هارمونی داشتم
در کل الان دو حالت داریم حالت اول چون آلت سیزن هنوز نشده ترامپ هنوز به تخت ننشسته و اصلاح عمیق بوده یه رشد به شدت چشمگیر وخیلی بزرگتر در انتظار بازار هست
یا حالت دوم اعتماد دوباره از دست رفته اصلاح عمیق بوده ترس زیاد شده سرمایه ها خروج زده شده از ترس ریزش بیشتر فروش بیشتر میشه و بازار مثل سالهای قبل میره تو کما بیت ریزش بیشتری میکنه اما به شدت صعود میکنه چون سرمایه هاباز میره رو بیت
در نهایت درس بزرگ تری شد قبلا بارها وبارها هم گفتم وقتی ۴برابر رفتی تو سود یا نصف یا بیشترشو بفروش همچین مواقعی بخر
من ترید کردنم رو ارزهای دیگه هست و هنوزهم همون سیگنال صعودی وجود داره روی هارمونی
عاقلانه رفتار کنید
اقا امید هارمونی باز صعودی میشه یا درجا میزنه؟
دوست عزیز ما در مملکتی زندگی میکنیم اگه فردا بیای
تمام هارمونی های خودت رو به این جماعت ببخشی باز
عده ای میگن بیشترش رو واسه خودش برداشته حق ما
بیشتر بود
جامعه ای به شدت حسود داریم که حتما عده ای از دوستان
از سرمایه شما که گفتی دارن میسوزن
شما به طور حتم از خریدی که بنده کردم هیچ گونه ضرر یا سودی نخواهی برد
و خدا قطعا هرچیزی رو به اندازه ظرفیت و دل هر کس بهش
می بخشه
برادر من شما هیچ وقت از حرف بعضی ها ناراحت نشو
و با همون بالایی که بستی،آنچه که علمش رو داری
اینجا بیان کن واسه عده ای مثل من امید و واسه عده ای
هم پول خواهد شد انشاله
یاد بگیریم به هم احترام بذاریم
انشاله تن همگی سالم جیب همه پرپول
سلام خسته نباشید ، اگر بعد از بولران ما اندک سرمایمون به امید خدا زیاد بشه ، چطور باید اون مبلغ رو نقد کنیم ، آخه شنیدم مبلغ زیاد رو بانک گیر میده ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، فکر کنم سوال من سوال اکثر دوستان باشه، با تشکر