تاثیر دوشنبه سیاه بر بازار

مثلا اومدم اینجا یه کم سرمایه م زیاد بشه اولش یه کم تو سود بودم همش استرس داشتم بفروشم یه وقت نیاد پایین پول خودمم بره تو ضرر از هیجان استرس تند تند سیگار میکشیدم .الانم که سودم که رفت هیچ پول خودمم کلی اومده تو ضرر از ناراحتی پشت سر هم سیگار میکشم ..تو این بازار فقط اینا زیاد کردم میره تو سود سیگار زیاد میکشم میاد تو ضرر زیاد میکشم .فکر کنم اخر همه پولمم بره من بمونم با روزی دو بسته سیگار کشیدن ولی اونوقت پول اون دو بسته را از کجا بیارم هرروز .منی که روزی دو نخ میکشیدم اینجا باعث شد بشه دو بسته .ف‌ک کنم در اخر فقط همین بمونه برام.

حالا اومدی راجب سیگار حرف بزنی یا بازار؟ ببشتر بحث سیگار کشیدنت وسط بود

این بازار بدرد تو نمیخوره. باید بخری و دیگه فکرشو نکنی. 3 برابر بفروش و طمع نکن. منم تو این اصلاح، 500 ملیون فقط از یکی از ارزها ریخت، اما فکرشم نکردم، چون میدونم یک هفته دیگه برمیگرده سرجاش. چون تو بولران هستیم و ارزها بالا رونده هستند و اصلاح تو بازار طبیعی هست.

رفیقم اینجوری بود لخته توی سرش پیدا شد از فشار زیاد شانس آورد توی این بازار باید بی خیال باشی هم جونت رو میدید هم پولت رو اگه نمیتونی در اولین فرصت سر به سر بزن بیرون

داداش نگران نباش
اگه ارز با پشتوانه گرفتی جای نگرانی نیست
اما اگه شت کوین یا این ارزهای الکی گرفتی حق داری نگران باشی

به امام حسین پنج ساله توی این بازارم…یه چیزی بگم آرامش رو به هیچ شکلی نمیشه خرید …این بازار مساوی با سلب آرامش

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد این مدل کسب در آمد سخت ترین راه ممکنه ظاهر ش قشنگه، طاقت و علمشو نداری برو دنبال یه کار دیگه وگرنه همی چیتو از دست میدی بدون تعارف

بله پولت می‌ره اینجا جیب بری بهش میگن
نباید وارد می‌شدی

برادر من چرا با آرامش خودت و خونوادت بازی میکنی. ببین آینده با ارز دیجیتاله. هرچقدرم بره تو ضرر بازم برمیگرده. شما لاید مدیریت هیجان و احساس کنی عزیزم. بنظرم کلا چند روزی ولش کن. اپلیکیشنای صرافی و اینا رو ببند و برو یکم زندگی کن. بعد که برگشتی همه چی همونجوره که میخوای. نشین هر لحظه قیمتا رو چک کن. هولد کردی مطمئنا به وقتش سودشو بت میده‌ . مگه فیوچرز زدی هر لحظه چک میکنی :heart::heart::heart::heart:

اینجا فقط صبر وسکوت،وتمرکز دائمی میخاد البته همراه باآرامش !!!اگر صبر وتحمل نداری وآرامشتو نمیتونی حفظ کنی،ببوس بزارکنار،چون واقعا زجرت میده

پسر خوب وقتی بازار قرمزه نگاه نکن به سبد ارزات و فقط دو سه ماه صبر کن سیگار هم کم بکش برو باشگاه خودتو سرگرم زندگی و ورزش کن انقد نترس مرد بازار بالا پایین داره من دو ساله هولد کردم بیت سه برابر شد ف روختم توسود عالی بعد الت کویین خریدم پس صبر کن انقد استرس الکی نده به خودت ترس برادر مرگه

منم قبلا همینجوری بودم تا یکم پایین میومد استرس واعصابم خوردمیشد بعدها عادی شددیدم هردفعه میادپایین فردا باز برمیگرده دیگه ناراحتی برای چی همه بازارها اینجوریند

سلام دوست عزیز، با تمام وجود درکت میکنم
ولی میخواهم اندک تجربه ای که تو این باز پر ریسک دارم بیان کنم، تابستون امسال قیمت ارز ها یکی دوبار کاهشی شد من و شاید هم صد ها نفر مثل من از ترس و دست پاچگی ارز هایم رو قیمت پایینتر باضرر فروختم ،چند روزی طول نکشید که همون ارز ها دوباره به قیمت قبلشون و یا بالا تر برگشتن، الان که این مطلب رو مینویسم ارزهایی که اون موقع مفت فروختم دو سه برابر شده اند اگر بر ترسم غلبه میکردم و به قول یکی از دوستان فرض میکردم پولمو یکی دو ماه تو بانک گذاشتم دچار ضرر و زیان و افسوس استرس نمیشدم
در این بازار صبر حرف اول رو میزنه و از طرف دیگر طمع هم آدمو به تله می اندازه… دوست عزیز صبر داشته باش بازار بزودی برمیگرده…

خب توی سقف کوتاه مدت خرید زدی و تریدر نیستی که حد ضرر بذاری نتیجش ممکنه ضرر باشه اما … صبور باش .. به مو میرسه ولی پاره نمیشه ، تا چند ماه دیگه با سود خارج میشی . .. اینجا بازار صبره .. سیگار بکشی یا نه راه خودشو میره .. برو برس به کارات … توی سقف بلند مدت و نهایی نیستیم … بر میگرده .

دوست عزیز از الان برو پی زندگیت و ۲تا۳ماه دیگه بیا خواهی دید که تو سودی دائم چک نکن روح و روانت نابود نکن اکثر ما هم تو ضرر هستیم ولی درست میشه تو چند ماه بعدی