تاثیر تراشه کوانتومی گوگل بر بیت‌کوین

تراشه کوانتومی Willow گوگل و تاثیر آن بر امنیت بیت‌کوین

روز گذشته، گوگل از تراشه کوانتومی Willow رونمایی کرد؛ تراشه‌ای که محاسباتی را در چند دقیقه انجام می‌دهد که حتی سریع‌ترین ابرکامپیوترها برای انجام آن به سپتیلیون سال زمان نیاز دارند. مشکل اینجاست که بیت‌کوین‌های اولیه‌ای که توسط ساتوشی ناکاموتو استخراج شده‌اند، از یک اسکریپت کلید عمومی قدیمی استفاده می‌کنند که در برابر حملات کوانتومی آسیب‌پذیر است. این مسئله باعث نگرانی جامعه کریپتو شده و بسیاری به دنبال راه‌حل‌هایی برای کاهش این تهدید هستند. با این وجود آیا بیت‌کوین دارایی امن است؟

اون تراشه توانایی محاسبه بیت کوین رو نداره

درود وقت بخیر هر کی این پیام میبینه اسکرین بگیره بعد بیاد نظرشو بگه من جادو نمیکنم ولی بهت میگم از آینده بازار ارز دیجیتال ، در تاریخ 25آذر یکی دو روز کم و زیاد سقف میزنن ارزها و جای فروش دارن نهایتا سیو سود کنید و در تاریخ 15,دی ماه تمامی ارزها برای اخرین بار در این آلت سیزن کفسازی میکنند و در تاریخ 15دی ساعت 3/30شب خرید میکنم و در جریان باش نمی‌فروشم دیگه تا اسفند حالا اسکرین بگیر من اینکار انجام میدم شما اسکرین بگیر اگه 15دی ماه تمام ارزها قیمتشون نصف الان شد بیا همینجا بگو کاپیتان mz یکماه پیش امروز دقیق با تاریخ و ساعت گفته بود بدرود