سلام ودرودخدمت تمام کسایی که اینجا فعالییت میکنن چه از بچه دبستانیش چه ۵۰سالش من تقریبا۶سال تواین بازارم نه حرفه ای هولدرم خیلی بالا پایین دیدم تو این بازارقدیمی هارو نمیگم اونایی که ریزش واصلاح روتجربه کردن حرفم باکسایی هست که تقریبا۳سال وارداین بازارشدن وتازه واردهاببینیددوستان عزیزم هموطن گرامی ریزش ندیدین اگربیت ریزشی بودتا الان تواین ۱هفته میشد۶۰هزاریا۷۰هزارتاریزش رو عرض میکنم سال۹۸که بیت۶۸۰۰۰هزارتا بودیه هودرعرض ۲۰روز۶۸۰۰۰تاشد۱۷هزارتامن که سکته روزدم تاالان هم فروشنده نبودم متاسفانه پولم نداشتم که بیت۱۶۰۰۰تایی بگیرم بی خیال الان فقط بیت داره اصلاح میزنه تواین ۵روزی که بازارقرمز بودبیت فقط۲یا۳هزارتابالا پایین میشدپس ریزش درکارنیست اگرریزشی بودتواین۵روزبیت حداقل ۱۴تا۱۵هزارتامیریخت وحداکثر۲۰هزارتامیریخت پس نترسین فروشنده نباشین احتمالا در۲یا۴روزه آینده بازارجون بگیره وبریم برای سقفهای جدیدوامید به خدایه جونی هم التهابگیرن شایدم به احتمال ۷۰درصدالت سیزن هم اتفاق بیوفته دوستان عزیزم فروشنده نباشین چون تا به خودتون بیاین میبینیدجاموندین فرصت خرید هم نمیده تمام حرفم این بودکه بیت فقط تواصلاح هستش به حرف اینو اون هم گوش ندین فقط صبر کنین صبرداره فنر جمع میکنه امیدوارم همه هموطنانم تاقبل ازکریسمس یه سوده خوبی بکنن یاالله ادمین عزیزلطفاتاییدکن…
سپاس
برادر من اون سقف ۶۸ هزارتایی که میگی مال فروردین و آبان ۱۴۰۰ بوده ، و اینکه ۱ سال طول کشید تا اینکه به کف ۱۶ هزارتا رسید، اون ریزشهای آنی که میگی هنوز هم بعضی وقتا میبینیم که میشه گفت کار صرافیاست .
اینکه الان زمان خروج نیست کاملا حق باشماست ، حداقل تا ۶ ماه آینده بازار صعودی هستش ، فقط اینکه باید آمادگی اینو داشته باشیم که با تاچ شدن تارگت خارج بشیم ( طمع نکنیم ) .
این ۴ یا ۵ درصد توی بیت کویین عددی نیست که باید ازش ترسید ، این حرکات بیت یعنی بازار هنوز زده اس و میل به صعود داره .
خب طبق نوشته خودت الان حود شما هم برای ما این و اونی و باید حرفتو گوش نکنیم ؟