یه نکته مهم که ۴ سال قبل یه آدم باتجربه بهم گفت اشتباه کردم و الان دارم حسرتش رو میخورم چرا گوش نکردم اما هیچوقت دیر نیست
همه ما اکثریتمون آدمهای سرمایه دار نیستیم و ۹۹ درصد میخان تو این بازار یه پولی دربیارن به زخم زندگی بزنیم
میدونم اکثریت انقدر پول زیاد نداریم یهو ۵۰۰ میلیون بزاریم معمولا با پول پس انداز و وامهای قرعه کشی و …نم نم پول جور میکنیم
اون دوستی که سالها قبل بهم گفت شما که پول زیاد نداری پس نم نم ورود کن مثلا یادمه میکفت هر ماه پس انداز کن مثلا اکه با تاکسی میری سرکار و …سعی کن یکماه با اتوبوس یا مترو بری درسته سخت تره اما در کل هزینه هات رو کم کن حتی ماهی یه تومن کنار بگذار سعی کن خریدهات رو از جاهای ارزونتر بگیری
مثلا یه کم سختی بکش برو از بازار مایحتاج خونه رو بگیر و…یعنی تا جاییکه مقدوره یه کم پول کنار بگذاری و هر دفعه رو یه ارز ورود کن
می دونم خیلی ها میگن خرج بالاست گرونیه و …همه رو میدونم اما بالخره میشه آدم هفته ای ۵۰۰ کنار بگذاره همین پول رو مثلا ارز گالا بخر هفته بعد یه چیز دیگه مثل الگورند هفته بعد کاردانو و…یه جورایی آدم یاد بگیره هر دفعه با یه مبلغ کم یه کدوم رو بگیره
اکه بیشتر تونستی بگیر
بعد یه مدتی می بینی از آرزهای خوب یه مبلغ داری حتی اگه کم باشه بالخره رشد میکنه تعدادی ش رشد خوب میکنه
متاسفانه ماها فکر میکنیم اگه بخاهیم ارزی بخریم باید حتما ۱۰۰ میلیون داشته باشیم حالا اکه کسی این مبلغ رو نداره هرچقدر در توانش هست بگیره
هم خیلی تحت فشار نمیگذاره و هم کم کم جمع میشه
فکر کن اگه از سه سال چهارسال قبل همین روش رو انجام میدادی چقدر شده بود؟
یکی از دوستان که چند ساله همین روش پس انداز میکنه میگفت هر هفته یکی دو بار بیرون غذا میخوردیم به خدا قسم بجای هفته ای دو بار ماهیانه دو بار بیرون غذا میگیره پولش رو روی ده پانزده تا ارز تقسیم کرده حدود ۱۰۰ میلیون رو تو سه سال خرید کرده و اصلا حس نمیکنی یهو پول زیاد وارد کردی اما الان بیشتر از ۴۰۰ میلیون سرمایه داره
سعی کردم روشی رو که دوستانم انجام دادند و بسیار موفق بودند بگم
یا یکی از دوستانم دو تا بچه چهار و ۷ ساله داره میگه پول توجیبی بچه هاش رو که روزی ۴۰ هزار تومن بوده براشون خرید کرده میکذاره کنار چون در آینده پولی نداره برای بچه هاش خونه بخره و …میکه با این روش تا ده پونزده سال بعد میدونم خیلی ارزشمند میشه و مشکلات زیادی رو حل میکنه
ممکنه خیلی ها بگن پول نداریم منظورم اینه هر چقدر در توانت هست نم نم خرید کن به خدا قسم می بینم دو سه تا از دوستان با همین روش از سه سال قبل هر از گاهی یه ارزی میگرفت معمولا ارزهایی که رتبه اش زیر صد هستند و با افزایش قیمت اونها چند ماه قبل یه کوییک خرید
اینو خوب میدونم اکه ادم بخاد میشه با کمی سختی کشیدن و صرفه جویی کمی وضعیت روتغییر بده اگه هم کسی نخاد و تا صبح توضیح بدیم همه ش بهانه میاره
دست شما درد نکنه که گل گفتید واقعا ![]()
![]()
درود به شرفت. خیلیا هستن با 100 هزارتومان خرید زدن و خورد خورد جمع کردن الآن کلی رمز ارز دارن و سرمایه. هدف مهمه وصبر وخدا هم کمک میکنه.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دقیقا با این روش موافقم
مثلا من دنبال خرید فانتوم نبودم
حدود ۵۰۰ هزارتومان همینجوری فانتوم خریدم که خوب الان بعد نزدیک ۴۰ روز ۴۵درصد سود داده.
بقیه ارزها هم همینجوری کم کم خریدم
کاردانو
ایاس
وی چین
دوج
ریپل یه کم بیشتر
و…
هیچ استرسی ندارم و با حوصله تماشا میکنم و تو سودم
وهمچنان موقع نزولی شدن هر ارزی ریز ریز میخرم