تحلیل و دیدگاه برای نات کوین

قطعا بالا میره؟ ولی تا چند این مهمه؟ آیا به سقف قبلی نمیرسه و مثلا تا ۳۷ سنت میره؟ من که میخوام هر رقمی بالای ۴۰ سنت دیدم بفروشم اما به نظرم حداقل تا ۶۰ سنت میره؟ خدایی توی ماه گذشته کدوم رمز ارز رو دیدید که عقب نشینی کنه اما دوباره سینه سپر تر از پیش برنگرده؟ هدرا، فچ ای آی، ریپل، استلار، میکر، آیگن لیر و… حتی اسموث لاو پوشن… جهنم من بالای ۴۰ سنت میفروشم اما خدایی اگه ظرف مدت کوتاهی ببینم ۶۰ سنت یا حتی ۱ دلار شده تا فیها خالدونم میسوزه.

بزار فعلا به همون ۳۰ سنت برسه ۴۰ پیشکش…

من از سال ۹۶ که ترون ۱۰ تا تک تومنی بوده خریدم و بعد از اون هم هر سالی و هر مقدار پولی که از سود باقی رمز ارز ها گرفتم رو ترون خریدم آخرین بار هم دو سه ماه پیش ترون ۱۰ هزار تومنی خریدم و دیگه بالای ۱۰ هزار تومن نخریدم.. تا بحال هیچ رمز ارزی به اندازه ترون بهم سود نداده و نه تا بحال فروختمشون و نه حداقل تا ۱۰ ۱۵ سال دیگه میفروشم شما منتظر باش که به ۳۰ برسه اما من روی ۱۰ دلار که رسید میفروشم هیچ عجله ای هم براش ندارم چون سرمایه گذاری بهتری سراغ ندارم و در کف قیمتها خریدم ، از چی بترسم؟ بله خب اگه این ماه نوسانشو میکگرفتم و ترون هامو ۱.۵ برابر می کردم که خب عالی میشد اما اگه به صعودش ادامه می داد چی؟ همین ماه پپه و لینک فروختم و بلافاصله دیدم بالاتر از قیمت فروش من رفت، کسی که دیدگاهش بلند مدت باشه نباید نگران نوسانات کوتاه مدت باشه.