اعتبار پروژه و امنیت سرمایه

سلام من کشور رو ایران انتخاب کرده بودم تایمر برای من خاموشه… زده ۱۱۷۰ تا دارم که ۴۲۹ تا قابل برداشته اگه صبر کنم کی وای سی برای ایران فعال میشه یا نه؟؟؟

سلام منم ۴سال پیش باموبایلم شروع کردم استخراج۳۰۹تادارم ولی رفتم مراحل روانجام دادم دیدم مرحله۷فکرکنم باشه که دیدم نوشتش چون ایران هستش تحریم هستیم.تعدادماخیلی زیاده من فکرمیکنم فقط ازمون استفاده کردن برای ساختن اک سیستم🤔من که دیگه بیخیالش شدم..

نه فعال نمیشه. ۲ هفته به باز شدن شبکه مونده اگه به فکر ایران بودن یه راهی پیدا میکردن

اشتباه کردی کاش یه تومن می‌دادی ای دی کارت کی وای سی میکردی الان متاسفانه دیگه راهی نیست مگه اینکه معجزه بشه ایران رو از تحریم بردارن تا مهلت مشخص شده هم اگه کی وای سی نکنی پای های از دست میره هزار بار گفتیم گوش ندین به این چرندیات یه ای دی کارت بگیر کی وای سی کن بخدا این حرفا از ناراحتی واسه امثال شماست بلاخره زحمت کشیدی قرار بود پول خوبی دستتو بگیره ولی حیف شد حیف

والا ما ۵۰ ساله منتظریم خیلی چیزا برای ایران فعال بشه ولی نشد،،شما هم میتونی یه ۵۰ سال دیگه منتظر بمونی ،، امید واهی#

کی وای سی برای ایران هیچ وقت فعال نمیشه لااقل در حال حاضر با وجود سیاست های فعلی کشور چنین چیزی غیر ممکنه ، فقط به تصمیمی که در نهایت میگیری خیلی زیاد فکر کن با اینکه تقریبا وقتی باقی نمونده ولی این یک تصمیمی هستش که می‌تونه بزرگترین دستاورد و یا بزرگترین حسرت تمام عمرت رو رقم بزنه

من با کی وای سی کشور آذربایجان اکی کردم…امروز تازه اومد داخل کیف پولم…

گواهینامه آلمان بگیر kyc کن

کی وای سی داره مهلت تموم میشه.کارت آیدی گرفتی؟

به نظر من بعدا فعال میشه

از دیگران چیزی نمیگم ولی خودم صبر میکنم تا دفتر مرکزی واسه ما تصمیم بگیره
اونها میدونن ما از ایران هستیم شماره تلفن هم دارن ضمنا در مرحله آخر مدارک میخواهند که حتی با پاسپورت باز هم ما ایرانی هستیم و تحریم شامل حالمون میشه
ده سال هم طول بکشه من با مدرک فیک احراز هویت نمیکنم چهار ساله فعالم دو سال دیگه هم روش به صبرش می ارزه
این خودش دروغگویی حساب میشه و خارجی ها دروغ را نمیبخشن

چرا فاز الکی میدی
تو و اون (کاربر تازه وارد) دستتون تو یه کاسه است همه حرفهاش ضد و نقیضه
میخواهید آی دی کارت فیک بفروشید که در نهایت پایهای مردم سوخت بشه
واسه خودتون جهنمو نخرید
ول کنید و از این نسخه ها واسه کسی نپیچید
کمتر کسی به اندازه من پای داره ولی صبر میکنم تا خودشون راهکار ارایه بدهند

چهارساله ولی ۳۰۰ تا پای داری
مشتی فقط یک سال اون موقع میزدی ۱۰۰۰ تا پای جمع میکردی

کجای کاری؟
کمتر چاخان کن

اگه کی وای سی برات باز میشه ایدی کارت بگیر انجام بده منم اویل ایران زدم بعداز دوسال نشد باایدی کارت انجام دادم اوکیه شد

من با آیدی کارت فیک احراز هویت کردم الان هم پای هام داخل کیف پولم هست

از کجا شماره ای چیزی هست منم بگیرم؟؟

از کجا شماره ای چیزی هست منم بگیرم؟؟

داداش من 6 ساله هستم اما 780 تا دارم
دوران خدمت سربازی باعث شد نتونم استخراج کنم به طور کامل