مایکل بوهانا در حساب توییتر در سوم دسامبر نوشته من این ارز را بصورت سرگرمی و نه بقصد فروش. لانچ کردم و برای گروه کوچکی از دوستانم که با هم NFT رد و بدل میگردیم برای سرگرمی فرستادم. دوستان هم برای دوستانشان فرستادند و یکدفعه از یک ولت ناشناس این ارز بن عرضه شد و قیمتش رفت بالا بدون اینکه از من اجازه بگیرند یا اطلاعی دهند. بلافاصله اکانت توییتر ارز بن مسدود شد. در حدود یک میلیون دلار به آن ولت ناشناسی که این ارز را برای فروش گذاشته بوده واریز شده. مایکل گفته این ولت متعلق به من و شرکت Sotheby’s که مایکل کارمند آن شرکت هست و کار شرکت درست کردن هنر دیجیتالی هست نمیباشد. چند روز قبل هم مایکل یک تویت دیگر در حساب کاربری زده که صاحبان ban هیچی بدست نخواهند آورد. خودتان بروید در حساب کاربری مایکل و کامل در مورد ارز توضیح داده که من خلاصه وار گفتم. دو تا توییت من ازش دیدم و خلاصه اش همین بود. در گوگل بزنید
Michael Bouhanna X account BAN البته من نمیدانم آن کسی که شیطونی کرده و این ارز را بفروش گذاشته و ناشناس هم هست ایا این ارز را دوباره پامپ خواهد کرد ؟ یا جلویش را میگیرند. فقط اتفاقات این ارز را از زبان سازنده اش برایتان نوشتم. باز خودتان هم تحقیق کنید ببینید صلاح چی هست. موفق باشید
سلام نیلوفر.ببخشید ولی اشتباه خوندی در مطالبی دیگ خوندم که این توییتر هارو برای گمراه کردن مالکان فعلی ban زدند تا همه نا امید بشن و بفروشند تا دوباره مالکیت ب خودشان برگردد وپامپ این ارز ب خوداشن برسد تا سود ارز را خودشان بکنند.البت من نمیدانم خودتان برید تحقیق کنید من ک فروشنده نیستم و فک میکنم ارز ارزشمندی هست چون ب این راحتی نیس ک ارزی رو کسی عرضه کنه و کسی نفهمه.من فک میکنم اینها فکر نمیکردن اینطور ارز ارزشمندی بشه وحالا ب چه کنم چه کنم افتادن و باخودشون گفتن قبل اینک بخاد پامپ کنه مالکان رو میترسونن تا بفروشند.ی خورده خودتون حرف هایش رو بخونید میفهمید ک یک توطعه و فریب مردم و مالکان ban پشتش خابیده است.ببینید همه این موضوع رو میدونن ک پشتوانه خیلی قدرتمندی پشت این ارز ban هستش پس فک میکنم توییر این آقای مایکل دروغ و فریب مردم را دارد.با تشکر👋
ای مطلب چرا زودتر نزاشتی اینجاااااااااا که همه مطلع بشن؟؟؟؟؟
آره پس چرا صرافیهای بزرگ لیستش کردن:rofl:![]()
![]()
![]()