تشکیل الگوی پرچم صعودی

۳ساله الکی پولمو گذاشتم برا این ارز کلی هم تو ضررهستم فعلا تا بخواد بیاد اون جایگاهی که من خریدزدم تازه به پول خودم برسم چند سال دیگه بااین روندی که درپیش گرفته طول میکشه ارزهای دیگه که بااین خریدم چند بار باهاشون سود کردم ولی این ارز همش دستکاری شده دست خودشونه واگر نه الان باید روی ۷۰ سنت باشه نه بابیت ۱۰۰ این هنوز ۴سنته که اونم هی بالا پایینش میکنن به فکر اینن دوباره بیارنش کف بااین همه سکه ای که داره اضافه می‌کنن

دوست عزیز صبر کن اتریوم بالای ۴۰۰۰ دلار برسه تا آلت سیزن انفجاری صورت بگیره این ارز حداقل تا ۳۰ سنت جای رشد داره الان اکثر ارزها با سقف قیمت خودشون خیلی فاصله دارن و خیلی از ارزها یک دهم قیمت سقف خودشون هستند اتفاقا گالا یکی از ارزهای پتانسیل بالاست که میتونه تا ۱۷ برابر رشد کنه تا به سقف خودش برسه حالا میگیم حداقل نصف سقف خودش هشت برابر بشه باز قیمت قابل توجهی میشه. بنظرم صبر کن چرخه چهارساله آلت سیزن بزودی اتفاق می افته من سرمایه سنگینی روی گالا خریدم و بهش ایمان دارم.

اصلا هولدر بودن یه چیزه مسخرس یه سری آدم نادان دارن تکرار میکنن هولدر هولدر .ارز ساند باکس رو رو 4 دلار خریدم ریخت تا 20 سنت .چه هولدری . یکم سود گرفتی باید بفروشی در ری