نقد شدن سرمایه و تصمیم‌گیری

سلام دوستان من زیاد مسلط به این بازار نیستم لطف میکنید بنده را کمی راهنمایی کنید من یک هفته پیش تقریبا 12تا ارز از الت کوینا به مقدار 550ملیون تومان خریدم وتو این اصلاح دو سه روز پیش که ارزا اومدن پایین 100ملیون رفتم تو ضرر که از دیشب تا حالا خدارو شکر 50ملیونش برگشته الان پولم 500ملیون شده.خواستم کلشا الان بفروشم بدم اتریوم بخرم به نظر شما پیشکسوتان وکاربلدترها این کارا انجام بدم یا خیر.اصلا بفروشم فعلا نقد باشم یا اتریوم بخرم .اگه راهنمایی درست کنید ممنون میشم.چون همه دارایم همین پوله.سپاسگزار

منم همین سوال رو دارم ممنون میشم بزرگان و پیشکسوتان بازار کریپتو نظر بدن.

توی ضرر جابه جا نکنید و مشاوره‌ی دقیق بگیرین
اگه ارز های معتبر و با پشتوانه خریدین صبر کنید
اگه هم به ارزتون شک دارید جابه جاش کنید باقی رو نگه دارید
بازار اگه قرار باشه بالا بره ارزی جا نمیمونه مگه اینکه پشتوانه نداشته باشه یا شت کوین باشه
همه‌ی ارز ها کم و بیش رشدشونو میکنند

سلام ،لطف کن نفروش و نگهدار ارزهاتو بعد عید یعنی فروردین تا اردیبهشت اونجا سود کردی بفروش وگرنه هلدر باش

من شک ندارم جاش اگر مقداری فانتوم و آربیتروم یا حتی فلوکی و شیبا بخری پولت خیلی زود شاید ۲ برابر بشه

الان پول زیادی در اتریوم مینت شده، بعد چند روز اتریوم رسد میکنه احتمالا تا عید ۱۵۰۰۰ هم ببینه، بارم بررسی کنید ، ولی بازار اتریوم داره شروع میشه، و آلت کوینهای اتریوم مثل په په و وجک… هم واچ لیست داسته باشید خودتون هم تحقیق کنید بیشتر بپرسید

ممنون وسپاس از راهنمایی درستون.خدا خیرت بده

جوابت اینه که اصلا چرا پول نازنینو دادی باد هوا خریدی

دوست عزیز کلا نقد کن همشو اتریوم بخر تا سه ماهه اول ۲۰۲۵ اتریوم ۶ هزار رو خواهد دید بماند یادگار ۱۴۰۳/۰۹/۲۱

سلام اولا نباید کل دارایی را بیار تو این بازار
دوما با خرید و فروش سرمایتو نابود میکنی
سوما باید منتظر بشی بیاد پایین پله ی وارد بشی
چهارما من جای تو بودم با ۱۰ میلیون خودمو محک میزدم ببینم چند مرد حلاجم
الان چند ساله من با پول کم ترید میکنم بازم میترسم بازار کریپتو مثل یه اقیانوس میمونه میبینی کوسه یه طرفتو برد
عجله نکن کار شیطونه

میخوام نصیحتی کنم ب عنوان برادر

من سال۱۴۰۰پول۲تا اپارتمان با دلار ۲۸۰۰۰تومانی وارد بازار ارز کردم ب نیت هولد
سبد درست کردم از بیت و التها و میمها
کاردانو و ریپل هم داشتم و تا ۱ماه پبش نگه داشته بودم ..اشتباه بزرگی کردم و این۲تا رو با ترامپ عوض کردم ..ترامپ شد نصف و ریپل و کاردانو کشیدن بالا…هرچند تو ارزهای دیگه سود قشنگی تا حالا کردم.ولی اون ۲تا ارز واقعا برام شده درس عبرت…اقای محترم اندازه ای ک لازم نداری بخر و سبد جمع کن و دست نزن…این شاخه اون شاخه نکن

حرف دل