تحلیل دوج کوین

با سلام
قابل توجه هولدرای دوج کوین

کندل هفتگی جاری یا کندل هفتگی بعدی صعود و پامپ را در چارت نشون میده که این صعود بیش ۵۰۰ درصد می‌تونه باشه
بهرحال مراقب باشید و اسیر نوسانات دوجی و بازار قرار نگیرید
صعود دوج کوین برابر هستش با صعود کل میم کوین ها

اونایی که تکنیکال کار میکنند باید نظر بنده را تایید کنند و طی روزهای آتی این صعود و پامپ بزرگ در نمودار قریب الوقوع هستش.

قیمت فعلی دوج ۴۰ سنت هستش که می‌تونه تا ۳ دلار رشد کنه

مخلص ایرانی جماعت

درود بیکران و یک خدا قوت محکم خدمت هموطن دلسوزمان…

زنده باد:fire::fire::fire::fire::fire::fire::tornado::tornado::tornado::tornado:

من با نظرات شما شروع به خرید کردم و الان هم در سود هستم و واقعا همیشه از ته دل واسه شما دعا میکنم تحلیلگر فقط بختیاری و تمام

جالبه همیشه تا ۵ درصد بازار سبز میشه سر و کله امثال تو پیدا میشه

مثل ارز bonk نشه از زمانی که تا کت دادی محدوده ۵۴بود تا ۳۶ریزش کرد حدود ۵۰درصد۴۰درصد ولی کارت درسته

آقای بختیاری عزیز در پیامهای قبلیتون فرموده بودید دوج عدد ۲۰ دلار رو هم میبینه در این بولران، هنوز این صحبت به اعتبار خودش باقیه؟ چون ۳ دلار و ۲۰ دلار خیلی تفاوت داره و بحال ما خیلی فرق میکنه :tulip::tulip::tulip:

ممنون از تحلیلای خوبتون من دیروز میخواستم باضرر خروج بزنم ولی به حرف شما خروج نزدم وهمه ارزهامو نگه داشتم:saluting_face::saluting_face::saluting_face:

باسلام خدمت شما دوست گرامی
لطفاً در مورد ارز analosیه تحلیل بفرمایید
فقط فقط ضرر زده
انالوس

اقای بختیاری لطفا دررابطه با فلوکی راهنمایی بفرمایید

تحلیلگر فقط خودت. بخدا که قوت قلبمونی. هیچکس ندیدم جرات کنه انقدر محکم تارگت بده. همین دیشبم گفتی بازار خیلی سریع برمیگرده

اقای بختیاری یه دونه ای

ممنون از شما جناب بختیاری