به شیبا توجه کنید

مژگان خانم
نیازی نیست که هر لحظه ما اینجا پیام ثبت کنیم و دیشب هم عرض کردم فروشنده نباشید روند بازار فعلا صعودیه

حتی بخاطر اینکه پیام ها دیر ثبت میشه ، در کنار اسم پروفایلم ، گفتم نفروشید برمیگردیم ۱۰۸ هزار دلار

خانم محترم کمترین قیمتی که من و خیلی از تحلیل گران برای بیت کوین در این چرخه متصور هستیم ۲۵۰ هزار دلار هستش.

دیگه اینا را ما صد بار گفتیم و نیازی نیست که بیایم حی تکرار کنیم برای هولدر جماعت فرقی نمیکنه که نوسانات چه شکلی هستش ، پایان کار مهمه که انشالله تا اردیبهشت و خرداد فراهم خواهد شد.

من سیگنال دوج کوین و میم کوین ها را از چند هفته قبل گفتم و دیدی که پسر دوج طی چند روز پیش چکار کرد
حالا دوستان مختار هستند که در کف خرید کنند یا بعد از پامپ.

چی میزنی تو :flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face:
۲۵۰هزار دلار؟؟؟؟؟؟؟؟
یا خدااااااااا
واقعا این دیگه تو فضا سیر میکنههههه

سلام ادمین لطفا تایید کن آقای بختیاری شما گروه یا کانالی دارین برای تحلیل ممنون میشم اگه دارین بهم بدین تا بیشتر از تحلیل هاتون استفاده کنم بازم ممنونم

دوج شیبا فلوکی

تا پایان دوره بالای 100برابر خواهند شد

تاییدیه:
کیت آلن، یکی از بنیان‌گذاران منبع معاملات Material Indicators، اظهار داشت: «86 درصد از دنبال‌کنندگان فدرال رزرو معتقدند که کاهش 0.25 درصدی نرخ بهره برای نشست 18 دسامبر تضمین شده است.»

پلتفرم پیش‌بینی Kalshi نیز نشان داد که کاربران با احتمال 95 درصدی به کاهش 0.25 درصدی اعتقاد دارند.

استاد عزیز
من قبل از رشد بی بی دوج ازتون سوال کردم
شما جوابی به بنده ندادید
نظرتون راجبش چیه دقیقا؟!؟
چون تویه سبد تون بی بی دوج ندیدم
اصلا هم در موردش نگفتید؟!.