بی بی دوج: صبر، صبر، صبر

سلام
بیبی دوج باید توکنسوزی کنه که اونم انجام میده
فقط صبر کنید
صبر صبر صبر

دوست عزیز یا واقعا از توکن سوزی چیزی نمیدونی یا اینکه فکر میکنی مثلا چقدر باید سوخته بشه تا یک دهم ریال بالاتر بره بزار خیالت رو راحت کنم خودم چندین ده میلیارد از این دارم که فکر نکنی دارم دلسردت میکنم ببین عزیز من اگر روزی ده تریبون بسوزونه اونم هر روز تا یک ماه تمام در اینصورت یک دهم ریال افزایش پیدا میکنه در همین صفحه گردش
تعداد واحدهای در گردش بیبی دوج کوین ۱۶۱.۲۹P و ارزش بازار رقیق شده آن در حال حاضر ۱,۰۸۸,۷۲۴,۹۶۷ دلار است.حالا خودت بشین منطقی حساب کن ببین در چه وضعیتی قرار داری اگر هر کسی بالای۹۰۰ میلیارد توکن داشته باشه و اگر همین افزایش های اندک رو هم داشته باشیم و البته تتر هم پایین نیاد و بالاتر بره شما روزانه ۵ الی ۶ میلیون سود میکنی که همه اینا مشروط به اگر ها و اما ها و ریزش نکردن هاست لذا همیم پولی که بابت ۹۰۰ میلیارد عدد دادی رو در بانک بزاری روزانه حداقل با سود ۲۲ و نیم در صد ۲۰ تا ۲۵ میلیون بهت میده بدون اما و اگر ها ولی یک طرف داستان هم اینه که یک شانس خوشگل توپول هممون بیاریم و رویای شیرین شیبا اینو تکرار بشه و در هر صورتی فقط ۳ تا صفر کم کنه آنوقت هممون سوپر تریالدر های ایران میشیم بطوریکه قوه قضاییه ورود کنه که این مقدار پول رو از کجا آوردیم خخخخخخخخ

برادر من شما یا ریاضیت ضعیفه یا چیزی از سود بانکی نمیدونی.تو کدوم بانک با پول ۹۰۰میلیارد بی بی دوج روزی ۲۵میلیون سود میده.اصن ۲۵میلیون پیشکش.روزی ۲ونیم میلیون.کجا سود میده.پول ۹۰۰میلیارد توکن تو این قیمت میشه۳۶۰میلیون تومن ک اگه ماهی ۱۰تومن بانک بده شاهکاره