ریپل: صعود یا سقوط؟

من نمیدونم خیلیا میان از بخیلی میگن بختیاری اینه بختیاری اونه اگه بده شما چرا اخبار اونو میخونین و میایین سریع پیام میزارین خب تو قبولش نداری خب نخر کسی ضرر کنه به خودش ربط داره کسی سود کنه بازم به خودش ربط داره نمیدونم مریض هستن خیلیا یا عقده ای هستن والله من بختیاری رو نمیشناختم در یه پیام دیدم نوشته بود ساعت ۳.۳۰ دقیقه بامداد فلان ارز سیر نزولی میگیره و تا فلان قیمت دلار میاد پایین فقط خواستم ببینم راست میگه یا نه نشستم دقیقا همونی که گفته بود شد خدا شاهده … خب بعضیا چتونه خب نخر بزار ما میخریم با حرف بختیاری عزیز در ضرر باشیم به تو سننه . ما ملت ایران درست بشو نیستیم . تو قبول نداری برو حرفاشو نخون من قبولش دارم که اینجام و میخرم با حرفش .

چاخان نکن،بختیاری چپ زن هست.آدم خوبی هم هست.کسی هم نباید بهش توهین کنه،چون داره زحمت میکشه و بعد دانشش رو رایگان در اختیار ما میذاره.

خوب اقای عزیز که سنگشو به سینه میزنی منم حرفای تورو میگفتم اولش ولی بزار یخورده بگذره میبینی جز ضرر چیزی برات نمونده اون موقعه حالتو بیا بگو تبلیغ الکی نگن بزار مردم خودشون تصمیم بگیرن سنگشو به سینه نزن چند نفر تازه وارد هم میگن اهان چقدر ادمه خوبی و تحلیلهای خوبی با تحلیل ایشون بریم جلو موفق میشیم ودراخر ضرررررررر

آقای محترم سنگ رو تو به سینه نزن و اینجا هم نباش افتاد مریض روانی من میخوام با حرف بختیاری ضرر کنم به تو سننه تو اگه با حرف بختیاری نمیخوای بخری اینجا چکار میکنی