چندنکته دراین بازار:۱-باسرمایه منطقی وباخرید پله ای واردشو۲-ریسک پذیرباش ولی به اندازه۳-فکریک شبه میلیاردرشدن رو ازسرت بیاربیرون مگر لوک خوش شانس باشی۴-خانطمع نباش وقتی تو سودهستی حتما سیوسودکن وحتما حدضرر وسود برا خودت بزار اگه ضرر کردی نگران نباش تو پوزیشنهای بعدی جبران میشه وبهترازاینه که لیکوییدبشی این بازار بردوباخت داره۵-وقتی ارزی توی سقفه این احتمال رو بده که شاید ریزش واصلاح کرد پس نگو داره میره بالا بخرم دقیقابازار برعکس تو عمل میکنه،۶-دنبال ارزهایی برو که تیم قوی وآینده دارباشه،۷-اگه فیوچرزکارتازه کارهستی با اهرم پایین واردشوطمع نکن که میبازی۸-درکناراین کار به کاراصلیت برس وتمرکزاصلیتو روی کارت بزار واز دور بازارکریپتو رو رصدکن۹-اخبارکریپتو واخبارروز جهان بخصوص آمریکا رو دنبال کن خبر مثبت ومنفی بربازارتاثیرداره۱۰-تحلیلهای افراد رو حتما ببین ومطالعه کن ولی ۱۰۰درصدملاک کارخودت نکن چول تحلیل حتما درصدی خطاداره۱۱-عجول نباش که میبازی صبور باش ولی به اندازه۱۲-اینجا مثله جمعه بازاره هرکسی تبلیغ جنس خودشومیکنه بعضی هااینجا هستن فقط محض اینکه نوارخالی پرکنن ومیرن حرف کسی رو بجز ۵یا۶نفرکه من خودم رصدشون میکنم روملاک کارت قرارنده.پس دعا کن خدایا بحق خودت مردم ایران رو از این منجلاب اقتصادی بیرون بیارالهی آمین
مشتبی قتش نکن
ادامه بده ۵ ۶تا را بگو کین
سلام میشه لطفا طریقه سیو سود را برای من توضیح بدین،خب اگه من اون مقدار سودمو بفروشم اخرش وقتی ریزش کنه من از اصل پولم ضرر میکنم پس چه فرقی داره که اصل پولم باشه یا همون سودی که کردم؟ ادمین لطفا تایید کن واگر کسی بلده راهنماییم کنه ممنون
یکیش آقای بختیاریه یکش پیمان غلامی،یکیش شفیعی،البته من آقای بختیاری رو قبول دارم و بختیاری بنده خدا نمیدونه که من یا شما در چه قیمتی واردشدیم وخرید کردیم وبخواهد برای تک تکمون یک تحلیل ویک نسخه جداگانه بنویسه ایشون روند کلی بازار و افق دید بیت کوین رو بصورت کلی میگه که تقریبا۷۰درصدش درسته و حق هم داره که بعضی تحلیل ها هم درست درنیاد چون اگه۱۰۰درصدباشه پس ایشون باید الان مولتی میلیاردرشده باشه.من از تحلیلهای ایشون یک برداشت کلی برمیدارم وپله ای واردمیشم وهمچنین اینم باید گفت که هیچ کس جز خداوند عالم از فردا وآینده خبر نداره چون خبرهای منفی ومثبت که اتفاق میوفته هم خیلی تاثیر در روندبازار داره.ببخشیدحرفام سربسته است چون نمیخام حرفی بزتم که باعث ضرر دوستان بشود.مالاوا.کوردم کرمانج
ممنون از توضیحاتت،لایکت کردم.
خب پچه ها اگر متوجه شدین بگم مشتبی قطش کنه؟