سلام دوستان من خیلی به تحلیل و تکنیکال اشراف ندارم اما یه نکته ی جالبی رو میخوام بگم برای تجربه
اینکه اگر دقیقا ۴سال پیش همین روزا (۱۰) دلار شیبا میخریدین(به قیمت اون روز دویست و شصت هزار تومن)
امروز حدود ۵۱۲۴۰۰۰ دلار ارزش داشت معادل (۳۷۹) میلیارد تومن،شاید بگید اینو شما هم میدونستید و هیکس اون زمان نمیدونست شرایط بازار شیبا به چه شکلی پیش میره، اما من منظورم اینه همیشه اهل فن گفتن
۱.پولی رو بیارید توی این مارکت که بهش نیاز مبرم ندارید که قطعا اگر مقدارش کم باشه میشه ازش صرف نظر کرد
۲.انتظار یک شبه پولدار شدن رو از سرتون بیرون کنید و بابت هر خریدی زمانی رو مشخص کنید برای خروج (حداقل ۶ماه تا یک سال برای شرایط فعلی بازار ) که اگر صبور نباشید بازی روانی بازار قطعا شما رو دچار اشتباه میکنه و سرمایتون رو ازتون میگیره
۳.بر اساس تحقیق و بررسی خودتون خرید کنید که اگر قدرت تحقیق و بررسی ندارید خب وارد نشید و به شانس و اقبال هم اصلا تکیه نکنید که این بازار اگر یکبار بر اساس خوش شانسی بده ۱۰ بار شایدم صد مرتبه ازتون پس میگیره
امیدوارم حالا که همه حرف از صعود بازار میزنن و من هم هم نظرم همینه فریب طمع و زیاده خواهی خودتون رو نخورید
اگر خواستید میم کوین و ارزهای ریسکی خرید کنید با حداقل سرمایتون خرید کنید که هم بتونید صبوری کنید و هم با صفر شدنش مشکلی براتون پیش نیاد
به امید موفقیت هموطنان عزیز
شاد و جیبتون پر پول به امید خدا