انتقاد از رفتارهای در بازار کریپتو

با عرض درود به همه عزیزان
جسارتا یسری دوستان به گونه ای صحبت میکنن که انگار کسی اینجا مجبور به خریدشان کرده و متاسفانه خیلی خام و حق طلب صحبت میکنن.
کاش شرایطی بود تا افراد حداقل ۲۵ سال به پایین نمی تونستن اینجا عضو بشن چون پیام هایی که میبینم به این گروه سنی میخوره ، بلا نسبت یک سری عزیزان که تو سن خیلی پایین تر از این ، کاملا سنجیده رفتار میکنن.
من در رابطه با کریپتوکارنسی تجربه آنچنانی ندارم و گاهی میام اینجا تا از تجربیات یه سری دوستان استفاده کنم که واقعا به شخصه ممنونشان هستم ولی متاسفانه یه پیام هایی میبینم گذاشته شده که خیلی تو ذوق میخوره و اکثرا بی محتوا هستن.
اگر رعایت کنین ممنون میشم چون اینجا خیلی ها به امیدی هستن و میان تا چیزی بدست بیارن تا بتونن گوشه ای از مشکلاتشون رو حل کنن و دنبال تجربه مفید یه سری عزیزان هستن ، پس با رفتارهای نسنجیده خرابش نکنین.
سپاس🙏

با درود و سپاس
:folded_hands:t2::cherries::folded_hands:t2:

سلام و عرض ادب ،احترام.،متن زیبا و کاملا متین.،من هم موافق شما و این متن زیباتون هستم .،امیدوارم رعایت بشه و احترام بگذارن دوستان غیر حرفه ای:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

سلام .حرفت قشنگ بود ولی نمیشه که اینارو کنترل کرد بعضی از دوستان واقعا واقعا نمیدونن اصلا ارز چی هست شدن تریدر ووو . کاش دوستانی ک واقعا علم داشتن حرف میزدن نه بعضیا که اینجا پلاس شدن فقط واسه فرستادن حرف الکی .

شما عزیزین و به بنده حقیر لطف دارین :folded_hands::rose: