تجربه پنج ساله و صبوری در بازار: نکاتی برای موفقیت

دوستان من خیلی از ارز های رو نگاه کردم هر کدوم یه مشکل دارن یا تعداد توکن هاشون بینهایت زیاده یا ارزش بازارشون آنقدر رفته بالا که فایده ندارد روش سرمایه گذاری کرد اما میجر ارز خوبی تعداد توکن هاش از اتریوم هم کمتر و ارزش بازارش خیلی پایین و مطمئن باشید این ارز می‌تونه 60 میلیارد دلار رو در چند سال آینده نهایت تا 3 سال ببینه اما ریپل که رسیده به 140 میلیارد دلار حتی اگه از ارزش بازار اتریوم هم پیشی بگیره باز نهایت میشه ده دلار نهایتش اما این ارز براش کاری نداره به 500 دلار برسه و حتی بالا تر هنوز اول راه در حالی که صد ارز برتر 80 درصد رشد خودشون رو کردن و رشد آنها آهسته تر شده دوستان این تحلیل هم نیست فقط نظر من و من معتقد هستم تا سال 2030 می‌تونه به بالای 1000 دلار برسه

این زیر یک دلار ریده بعد توقع ۵۰۰ دلاری داری :rofl:

راجب ريپل سخت در اشتباهي،،،ريپل در اينده نه چندان دور علاوه بر كنترل سيستم مالي ايالات متحد جايگزين تمام قراردادهاي بانكي وبيمه اي مالي ميشه،در واقع بدون نقش ريپل هيچ حركت مالي در امريكا و بتدريج اروپا و ساير كشورها انجام نميشه و عملا سويفت كنار ميره و ريپل جايگزين ميشه براي همين اينقدر باهاش جنگيدن تا كنارش بزنند نتونستند،،ضمنا در رابطه با قيمت ريپل هيج تضميني نيست كه تو ده بيست دلار توقف كنه شايدم قيمتش به هزار دلار هم برسه،بهتر براي اطمينان هم شده چند تا ريپل داشته باشي ازجمله ارزهاي اينده كه همچون ريپل داراي قرادادهاي كلان اقتصادي هستند دات و اوسيس نتورك ميباشند ،در بازار كريپتو هر چند ارزهاي مزخرف و الكي زياده ارزهاي كاربردي كه اينده اقتصادي جهان در يد انهاست بسيار محدوده ،ارز ديكر كه اينده بسيار درخشاني داره ارز سويي است ،در شبكه اتريوم هنوز قيمت تراكنشها و سرعت هر چند جديدا اصلاح شده بشدت ان اميد كننده است ،هر چند اتريوم نيز در تلاش أست ضعفهاي خود را جبران كند اما موضوع قراردادها با كمپاني ها بزرك جهان موضوعي است كه در ظرف چند سال اينده بعنوان مهمترين ابزار ارزش گذاري محسوب خواهد شد از طرفي هنوز قوانين مدون و جامع در جهان در خصوص بازار كريپتو تنظيم نشده كه بزودي اين موضوع نيز از ابهام خارج خواهد شد از طرفي رويه قضايي كامن لا با صدور اراي قضايي در جهت شفافيت ان كام برداشته اما هنوز در ابتداي راه قرار دارد ،هر چند در ايران رمز ارزها در حال حاضر صرفا در جهت سود مادي معامله ميشود اما در جامعه جهاني رمز ارزها فراتر از بازار سود مادي بوده و بنيانهاي اقتصادي شركتهاي بزرك و دولتها رفته رفته بر پايه رمز ارزها تعريف خواهد شد .لذا كسانيكه ارزهاي با اصالت و داراي قراردادهاي متعدد را خريد ميكنند مطمئن هستند در سالهاي اينده سؤدد هاي كلان اقتصادي و بمرور امتيازات خاص دريافت خواهند كرد .در نتيجه قيمتهاي كنوني براي اين رمز ارزها در حال حاضر بسيار اندك و در واقع در اينده اين قيمتها براي اين رمز ارزها افسانه خواهد شد .صرفا مطالب برداشت شخصي و در حد بضاعت ناچيز اينجانب بوده لذا در خصوص معاملات كسب نظر استادان ضروريست.ايام به كام با پوزش از طولاني شدن متن

تا ۲۰۳۰ ؟ تا اون موقع کی زندست
بعدش مهم سرمایه وارد شه
و اون ارز طرفدار داشته باشه

تعداد کم سکه تاثیر گذاره ولی نه یه شبه
باید دو سه سال بگذره تا نهنگ های زیادی پیدا بشن خریدار زیاد باشه
وگرنه داریم میبینیم همون شیبایی که مارکت و تعداد سکه هاش بالا هر دو سالی پامپ میکنه و ۳۰۰ یا ۴۰۰ درصد میره بالا

باید خریدار زیاد باشه نهنگ های بزرگ سراغش بیاند وگرنه تعداد کم سکه فایده نداره