سلام من تجربه ۵ ساله ام رو میگم مهمترین عامل موفقیت تو این بازار صبوری است البته به این معنی نیست که تو اوج خرید کنی و همینجور بشینی گرون بشه و هیچوقت بهش نرسی بلکه باید استراتژی داشته باشی یعنی مثلا پولی که تو بانک یا صندوق سرمایه گذاری میخاهی بگذاری که نهایتا سالی ۲۰ تا ۲۵ درصد سود بده مثلا صد میلیون بکذاری بعد از ۴ سال که هیچ سودی هم نگیری میشه ۲۰۰ تومن
یه لحظه فکر کن ۴ سال پول بگذاری هیچ سودی هم نگیری ۴ سال دیگه ۲۰۰ تومن بهت بدن که اون موقع ۵۰ تومن امروز هم ارزش نداره
پس بهتره این پول رو ۵ تا ارز مثل فانتوم دوج و آپتوس و سلر و گالا بخری بزاری کنار یا تو کیف پول بعد از ۴ سال هم متناسب با افزایش دلار سود کردی هم با گران شدن خود ارز و شک نکن ۴ سال دیکه بجای ۲۰۰ تومن که بانک بهت میده حداقل حداقل ۴۰۰ تومن میشه البته اینکه گفتم در بدترین حالت هست اما کسانی که خیلی تحمل ندارند و میخان زود سود کنند بهترین کار سه چهار تا ارز بخر و ۲۴ ساعته باید قیمتها رو چک کنی معمولا سه چهار روز مثبت میشه حدود ۱۵ الی ۲۵ درصد سود میده تو این قیمت بفروش و باید صبر کنی معمولا نوسان سینوسی داره بعد از چند روز مثبت دوسه روز منفی میشه تو روزهای منفی بخر و مجددا صبر کن بره بالا بفروش براحتی هر دفعه حداقل ده پانزده درصد سود داره و اگر طمع نکنی به هوای سود بیشتر یا منفی بیشتر خیلی صبر نکن و ترید رو انجام بده ماهیانه سه تا انجام بدی حدود ۵۰ درصد براحتی به جیب زدی ببین در سال چند برابر میشه پولت البته باز میگم حتما حتما قانع باش و دوروز مثبت شد طمع نکنی که بالاتر میره ( ممکنه بالاتر بره ) اما اگه یهو منفی شد متضرر نیستی به خدا قسم طمع ما رو بدبخت میکنه اگه هم وقتش رو نداری بخر بزار تو کیف پول و سعی کن هر از گاهی حتی با مبالغ کم مثل ۵۰۰ هزار هم خرید کنی کم کم سرمایه میشه
ممکنه عده ای این روش ر وقبول نداشته باشند اما تجربه افراد متعدد رو میگم که تو سه چهار سال اخیر مبالغ جزیی خرید کردند و الان حداقل ده هزار دلار شده
ضمنا این ارز جاسمی کوین از ۴ دلار و ۱۰۰ هزار رسیده به ۳ سنت
اگه فقط به ده درصد قیمت قبل برسه که صد درصد بیشتر هم میشه براحتی ده برابر قیمت فعلی میشه
من کمترین قیمتها رو گفتم مطمئنا با اومدن ترامپ و ایلان ماسک و تیم خزانه داری اونها که بشدت حامی کریپتو هستند بازار بسیار رشد خواهد کرد
قدر فرصتها رو بدونیم
یا علی
یاد قطعنامه 1+5 افتادم ![]()
انصافا بیکاری چیز بدیه ولی این که آدم بیکار این همه علاقه به نوشتن داره هم جای بسی خوشحالی ست
دوست عزیز داره درست میگه من به همه این حرفهای که میزن رسیدم
تو ی ادم بیشعورو بی فهمی چرا باید دیگران تورو تحمل کنن اینجا واقعا؟حیف لطفی ک ب تو میشه و اطلاعاتی ک ب تو داده میشه، اونم بخاطر دیگرانه، وگرنه امثال ارزش ندارید ی جمله بزاشون تو این صفحه بنویسه
طرف اومده اطلاعات بهت میده بعد میگی بیکار؟
بیکارو الاف توی ک چس بارت نیست و نمیخای بری یکم مطالعه کنی راجع بازار و فقط اومدی اینجا با چس مثقال سرمای ادعای ادم حسابی بودن میکنی
اگ نوشتن واس ادمای بیکاره پس کتابا نشریه ها تحقیق ها مقاله هایی ک دارن مینویسن، نویسنده هاشون بیکارن؟
تو چقد احمقی چقد ابله و کودنی، هرچی در وصفت بگم کمه، بی لیاقتی ک لیاقت نداری کسی راهنماییت کنه کسی تجربشو برات ب اشتراک بزاره، از ادمایی مث تو اوقم میگیره چون جامعه رو امثال شما ب گند کشیدن ی مشت ادم بی سواد بنجول ک ب افراد با تجربه میاین میگین بیکار، خاک تو سرت کنن بدرد نخوره پُخ
ادمین تایید کن لطفا، من اینجام تا بنجولارو شناسایی کنم🤠
دقیقا دوست عزیز