حجم معاملات و افزایش قیمت: تحلیل

ذات مخلوط و کثیف احسان باعث نشه کسی گول بخوره.صبر داشته باشید و با سود خارج بشید.

سلام! منظورم این نبود که حرف‌های شما حقیقت داره. درسته ادعای برخی از دوستان سنجیده یا منطقی نیست اما تمسخرکردنشون هم اصلا پسندیده نیست به‌نظرم. مهم‌ترازهمه، ادم‌ها حقیقت رو از دریچه نگاه خودشون تعریف می‌کنند. چون شرایط تاب‌اوری افراد متفاوته و برخلاف جهت بازار شبکه لونا هنوز حرکت خاصی انجام نداده، پاسخ‌های پی‌درپی و غیرضروری‌تون باعث توهین و تخریب شخصیتتون شده. بهتر می‌دونی که بازار چشم به راه من و شما و بقیه دوستان داخلی نیست و مسیر تعریف شده خودش رو طی می‌کنه با فاصله زمانی بین ارزها. به‌نظرم، ارزش و حرمت خانواده ادم حتی از روشن‌گری و گفتن حقیقت هم بالاتره که قبلا هم گفتم، تصور ذهنی ادم‌ها از وقایع بیشتر حقیقت‌ تلقی میشه. به‌هرحال، امیدوارم، همه‌مون سنجیده‌تر و پخته‌تر رفتار کنیم و ان‌چه را ذهن می‌پرورانیم، به رشته تحریر دربیاریم.‌ موفق باشین و پرسود.

من موافق هستم که به شخصیت کسی نباید توهین کرد.اما ایشون شخصیتی واسه خودش گذاشته که قابل احترام باشه؟
به نظرتون ایشون انسان سالمی هست با این اراجیف که هر روز میاد میگه
کمبودهای شخصی و تضاد شخصیتی خودش رو با این حرفا داره جبران میکنه.
من بهتون قول میدم احسان آرزوی هیچ پدر و مادری نیست و ایشون همسر مناسبی هم نیست و ایشون رفیق مناسبی هم نیست.
کاش یکم به خودش بیاد و قبل از باز کردن دهانش از مغزش هم استفاده کنه

توادب شخصیت واز همه مهمتر انسانیت نداری اونوقت ادعا میکنی که دلسوز دیگرانی.من که میگم شما ادم صرافیهای نه دلسوز .چرا چون فقط تو صفحه هرسه لونا هستی