نکات کلیدی برای سرمایه‌گذاری در بازار کریپتو

سلام خدمت دوستان گرامی چند موردی بود خاستم بیان کنم امید وارم به کارتون بیاد
عزیزان مهم ترین چیز کنترل هیجان و فمو نشدن هست
همیشه قبل از خرید یک ارز به خوبی راجبش تحقیق کنید چند نکته خیلی مهم برای انتخواب یک ارز هست که اصلی ترین بحث اقتصاد اون ارز .برای مثال چند درصد از توکن ها در گردش هست و میزان تورم اون ارز چقدر هستش .با تمام احترامی که به دوستان تکنیکالی دارم ولی در بازار کریپتو واقعا تکنیکال زیاد کار نمیکنه .یک مثال میزنم .ارزی مثل فایل کوین در حال حاضر با سقف تاریخی خودش حدود 27برابر فاصله داره .عزیزان تکنیکالی صرفا با این دیدگاه قیمت های 120دلاری برای ارز فایل کوین میدن .اما حقیقت این ارز اینه که زمانی که رفت روی قیمت 200دلار کلا 5درصد از این ارز در گردش بود و امروز بالای 50درصد اومده تو مارکت و اگر بخاد به قیمت 120دلار برسه یعنی مارکت کپ حدودا 70میلیارد دلاری .این در حالی هست که فایل کوین حتی در این لحظه هنوز عملیاتی نشده برای کابر ساده .
مورد بعد بحث ازاد سازی توکن ها هست .باز یک مثال دیگه میزنم ارزی مثل اربیتروم پارسال با قیمت 2.5دلار مارکت کپ 1.5میلیارد دلاری داشت ولی در این لحضه با قیمت 1.04دلار مارکت کپ 4.3میلیاردی داره دلیل این موضوع ازاد سازی توکن ها در حجم بالا هست .پس این موردم خیلی مهم هست
مورد بعدی وقتی با تمام تحقیقاتتون و شاخص هاتون یک ارز انتخواب میکنید عجله نکنید و ارز تغیر ندین یک مثال میزنم .مصلا شما ارز دات خریداری کردین و الان میبینید که لینک داره پامپ میکنه فمو نشید دات هارو بفروشید و بیاد روی لینک این کار باعث از بین رفتن سرمایه شما میشه .چون افرادی که لینک اون پاین خریدن وقتی پامپ میکنه شروع به فروش میکنن ولی شما تازه میخاید وارد بشید.همه ارزهای خوب در بولران پامپ میشن عجله نکنید
و مهم ترین مورد از نظر خودم بحث ورود و خروج هست
اول از همه از زدن روی گذینه فروش اصلاااا نترسید و استرس نداشته باشید هرکجا که داخل سود باشید و بفروشید برنده هستید
خب برای ورود بهترین کار این هست که وقتی بازار یک ریزش سنگین میکنه شما یک پله ورود کنید این به شما و شخصیت سرمایه گذاری شما بر میگرده که پولتون به چند بخش تقسیم کنید نظر شخصی خودم به 7بخش تقسیم کنید .دو بخش در ابتدا وارد بشید و اگر بازار ریزش کرد شما میتونید یک پله دیگه ورود کنید با این روش هم کف بازار میتونید در یک قسمت خرید کنید هم یک میانگین خوب به دست میارید .توجه کنید قسمت اخر که میخاید خرید کنید فاصله اش از خرید اولتون روی التکوین ها فاصله 45الی 70درصدی داشته باشه .اگر صبور تر هستید یک مقدار نقدینگی همیشه داشته باشید تا در کرش فلش ها ریزش های عمیق ولی کوتاه مثل چند روز پیش بتونید خرید کنید.
مورد فروش
بعد از چیدن سبدتون سقف قیمتی که فکر میکنید ارزهاتون بهش میرسه انتخواب کنید .وقتی 50درصد مونده بود به سقف مورد نظرتون برسه میتونید شروع کنید 10الی 20درصد در نقطه های تا سقف مورد نظرتون فروش هارو انجام بدین
دوستان هیچ وقت نمیشه تمام سرمایه رو در سقف خروج و در کف ورود زد ولی با این روش میشه یک یا دو بخش در سقف کف داشته باشیم
امید وارم که همه دوستان پر سود باشن:heart::black_heart::black_heart:

واقعا دمت گرم ، ی بارم حرف درست حسابی شنیدیم اینجا

ممنون بابت توضیحاتتون میشه بگین چند ارز تو سبد خریدمون و چه ارزهای داشته باشیم تشکر